Εκτάκτως στον Έβρο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Πάνω από 500 πρόσφυγες στα σύνορα – Έστειλαν στρατό και αστυνομία

Εκτάκτως στον Έβρο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Πάνω από 500 πρόσφυγες στα σύνορα – Έστειλαν στρατό και αστυνομία
Συναγερμός έχει σημάνει στον Έβρο, όπου από νωρίς το πρωί περισσότεροι από 500 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται στα χερσαία σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας, που έχει στηθεί ο φράχτης με σκοπό να μπουν στην Ελλάδα, μετά το άκουσμα της είδησης ότι η τουρκική κυβέρνηση δεν θα εμποδίζει πλέον τους πρόσφυγες από το Ιντλίμπ να φτάσουν στην Ευρώπη.
Αστυνομία και στρατός έχει παραταχθεί στο φυλάκιο στις Καστανιές του Έβρου, καθώς από την απέναντι, ωστόσο για την ώρα η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη, χωρίς να γνωρίζουμε τι θα γίνει τις επόμενες ώρες. «Θα αποτρέψουμε να έρθουν νέες ροές», διαμηνύει η Αθήνα στην Άγκυρα.
Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, ύστερα από σύσκεψη της στρατιωτικής ηγεσίας, υπό την προεδρία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, αποφασίστηκε η ενίσχυση των συνόρων με πρόσθετες στρατιωτικές δυνάμεις, ενώ για τον καλύτερο συντονισμό μεταβαίνει εκτάκτως στον Έβρο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κ. Φλώρος.

ΠΗΓΗ: Newpost.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.