Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο διεθνής διαιτητής Θανάσης Τζήλος (Λάρισας).

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η επίθεση στον Τζήλο έγινε την ώρα που ο διεθνής ρέφερι έβγαινε από το σπίτι του το πρωί της Τετάρτης (19/12). Την ώρα πήγαινε στο φούρνο να ψωνίζει, τέσσερα άτομα του είχαν στήσει ενέδρα και τον ξυλοκόπησαν άγρια.
Μετά το μαφιόζικο χτύπημα ο Τζήλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι και στο γόνατό.
Της υπόθεσης έχει επιληφθεί το τμήμα της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.
Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα βίας σε βάρος διαιτητή και όλοι θεωρούν ότι προέρχεται από τον  χώρο του ποδοσφαίρου, χωρίς ωστόσο να είναι βέβαιο.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Τζήλος είχε διαιτητεύσει πρόσφατα το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε δικαιολογημένα πολλά παράπονα για τον μη καταλογισμό του «διπλού πέναλτι» που είχε γίνει πάνω στους Σισέ και Τοροσίδη. Και γενικώς τα είχε κάνει… μαντάρα σε αυτό το ματς.

Ανακοινώσεις ΑΕΚ και Ατρομήτου

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο καταδίκασε η ΠΑΕ ΑΕΚ την επίθεση που δέχθηκε σήμερα το πρωί, ο διαιτητής, Θανάσης Τζήλος.
Στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση εναντίον του διαιτητή Θανάση Τζήλου. Τέτοιες ενέργειες πλήττουν βάναυσα το ελληνικό ποδόσφαιρο και συμβάλλουν στην καλλιέργεια κλίματος πλήρους αποσταθεροποίησης, το οποίο είναι χρέος όλων μας να αποτρέψουμε. Κάποια στιγμή επιβάλλεται όλοι να καταλάβουμε πως η ελληνική διαιτησία θα πρέπει να πάψει να λειτουργεί υπό καθεστώς τρομοκρατίας και οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να επιληφθούν εναντίον εκείνων που υποθάλπουν τέτοιες πρακτικές».
Ακολούθησε η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο διαιτητή Αθανάσιο Τζήλο. Αυτά τα περιστατικά δεν έχουν θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα πρέπει κάποια στιγμή να εξαλειφθούν. Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις πρέπει να ενωθούν ώστε να κινητοποιηθούν ενάντια σε αυτά τα περιστατικά και η άμεση εύρεση των δραστών της επίθεσης είναι αναγκαία».
Αναμένεται και η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.
flogasport.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.