Πέταξε τα δελτία της ΑΕΛ στα… μούτρα του Καλύβα!

Πράξη τις απειλές του έκανε ο Αλέξης Κούγιας που πήγε στην ΕΠΟ και πέταξε τα δελτία των παικτών της Λάρισας στα μούτρα του μέλους της ΚΕΔ Δημήτρη Καλύβα!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κούγιας βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ με τα δελτία ανά χείρας και ζήτησε να δει τον πρόεδρο της ΚΕΔ, τον Βίτορ Μέλο Περέιρα, αλλά εκείνος δεν τον δέχτηκε, όπως του διαμήνυσε η γραμματέας του Πορτογάλου, επειδή δεν είχαν κλείσει ραντεβού! Έτσι ο Κούγιας κατευθύνθηκε προς το γραφείο του μέλους της ΚΕΔ Δημήτρη Καλύβα και του πέταξε τα δελτία της ΑΕΛ τηρώντας όσα είχε πει αμέσως μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία του αγώνα της Τούμπας.
Στη συνέχεια σηκώθηκε κι έφυγε και αυτή την ώρα θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΑΕΛ, ώστε να αποφασιστεί η στάση θα κρατήσει από εδώ και στο εξής, καθώς αν οι «βυσσινί» επιμείνουν στην αποχώρησή τους από το πρωτάθλημα τότε θα υποστούν βαριά τιμωρία και υποβιβασμό δυο κατηγοριών…
Την ίδια στιγμή στην ΕΠΟ του ετοιμάζουν το… μπουγιουρντί, μέσω του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, ο οποίος αναμένεται να του ασκήσει δίωξη για την συμπεριφορά του…
flogasport.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.