Σαν κάτι να αλλάζει στην ΕΘΝΙΚΗ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, λίγες ώρες μετά την επίσημη πρόσληψη του, ρίχτηκε αμέσως στη δουλειά και στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.
Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός κάλεσε τους: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Τοροσίδης, Κούτρης, Γιαννούλης, Σάμαρης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας, Μπακασέτας, Φορτούνης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μασούρας, Μήτρογλου, Κουλούρης, Καρέλης.

Για πρώτη φορά στην εθνική παρουσιάζονται οι: Οδυσσέας ΒλαχοδήμοςΛεονάρντο Κούτρης και Γιώργος Μασούρας. Και οι 3 παίκτες βρίσκονται σε πολύ καλή σεζόν. Ο Βλαχοδήμος είναι ο βασικός πορτιέρο της Μπενφίκα (κάτι που λέει πολλά), ο Μασούρας αποτελεί αναντικατάστατο μέλος στην ομάδα του Πανιωνίου (βρίσκεται χρόνια στην ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί και παρ' όλες τις αλλαγές προπονητών αποτελεί ίσως το πιο βασικό όπλο στην φαρέτρα τους) ενώ ο Κούτρης κλήθηκε, αφενός γιατί ο Τσιμίκας κλήθηκε στην εθνική νέων, αφετέρου γιατί είναι ένας νέος παίκτης, πολυεργαλείο στην άμυνα και κυρίως μπορεί να δώσει ανάσες σε παίκτες.

Επέστρεψαν στην εθνική οι: Δημήτρης Σιόβας και Ανδρέας Σάμαρης. Ο Δημήτρης Σιόβας επιστρέφει στην εθνική μετά από αρκετό καιρό (τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 20/5/17) και το μόνο που μας εκπλήσσει είναι το γιατί. Γιατί, ενώ παίζει στην Λεγκάνιες με καλές εμφανίσεις (είχε αποκλίσει την Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιντάν στο Copa del Rey), τόσο καιρό δεν τον κάλεσε κανείς. Είναι απορίας άξιο, το γιατί να μένει εκτός ένας τέτοιος παίκτης με τόση εμπειρία. Όσο για τον Ανδρέα Σάμαρη όλοι θυμόμαστε πως είναι από τους παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν ζημιά στην αντίπαλη άμυνα. Παίκτης με έξυπνο τρόπο κίνησης και αξιόπιστος έπεισε την Μπενφίκα να τον αγοράσει από τον Ολυμπιακό. Άλλωστε όλοι θυμόμαστε το γκολ εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού.

Δεν κλήθηκαν οι: Αλέξανδρος Τζιόλης, Γιώργος Τζαβέλλας και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.
Οι πρώτοι δύο δικαίως δεν κλήθηκαν. Παρ' όλη την εμπειρία τους, πρόκειται για ασταθείς παίκτες και κυρίως δεν έχουν δείξει σχεδόν ποτέ το τι μπορούν κάνουν (τουλάχιστον με τα χρώματα της εθνικής). Το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Πέρυσι με την ΑΕΚ έδειξε ότι βρίσκεται σε πλήρη φόρμα και το καλοκαίρι ο υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Παράξενη κίνηση το να μην κληθεί όμως μάλλον ο κ. Αναστασιάδης θα ξέρει κάτι παραπάνω
sportsnewsgreece.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.