Εθνική Ομάδα μετακομίσει στο Ηράκλειο μέχρι το 2023


Ειλημμένη η απόφαση της ΕΠΟ για να μετακομίσει στο Ηράκλειο. Σπουδαίο ρόλο έπαιξε η απόφαση των διεθνών που ψήφισαν Κρήτη!
  
Η ΕΠΟ έχει πάρει την οριστική απόφαση και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις, για την μετακόμιση της Εθνικής ομάδας στο Ηράκλειο και το Παγκρήτιο Στάδιο. Το χρόνια πάγιο αίτημα της ΕΠΣΗ για να έρθει στο Ηράκλειο αναδείχθηκε από τις προηγούμενες παρουσίες της εθνικής ομάδας σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ όπου οι διεθνείς μας αγωνίζονταν μπροστά σε άδειες εξέδρες.
Πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις από την πλευρά της ΕΠΟ που θα κάνει γνωστή την μετακόμιση της Εθνικής ομάδας στο Ηράκλειο μέχρι και το 2023 ενώ οι πρώτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Μάρτιο. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η άποψη των διεθνών μας που επιθυμούσαν την παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Ηράκλειο έχοντας ως γνώμονα και το παρελθόν αλλά και το γεγονός ότι στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας με την Ίντερ συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο 27.000 άνθρωποι!
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.