ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ κάλεσμα στον κόσμο (βίντεο)

Δηλώσεις - κάλεσμα στον κόσμο (βίντεο)

Ο προπονητής του ΑΟΧ/Κισσαμικού Γιώργος Πετράκης και ο ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος απεύθυναν κάλεσμα στον κόσμο για το ματς με τον Παναιτωλικό.
Η χανιώτικη ομάδα έχει ελπίδες πρόκρισης και με θετικό αποτέλεσμα θα τις ενισχύσει, ζητώντας στην προσπάθεια αυτή τη στήριξη του κόσμου την Τετάρτη (31/10, 15:00).
Οι δηλώσεις του Γιώργου Πετράκη έχουν ως εξής:
Για το αν είναι ευκαιρία να δείξουν αντίδραση οι παίκτες της ομάδας μετά το μη επιθυμητό αποτέλεσμα στη Σπάρτη: «Το αποτέλεσμα στη Σπάρτη δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε, όπως είπα άλλωστε και μετά το παιχνίδι. Για εμάς η στάση μας στην καθημερινότητα δεν αλλάζει. Δεν είναι μέτρο σύγκρισης μια όχι και τόσο καλή εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα που δε θέλαμε για να μας επηρεάσει. Από την άλλη όμως στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που είναι για τον θεσμό του Κυπέλλου, με μια ομάδα από την υψηλότερη κατηγορία, που επειδή την έχω παρακολουθήσει είναι μια πολύ καλή ομάδα, σίγουρα τα κίνητρά μας θα είναι πολύ υψηλά. Θα μπούμε για να καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που σίγουρα είναι πολύ καλός και θα έχει ιδιαίτερη δυσκολία το παιχνίδι».
Για το αποτέλεσμα της πρεμιέρας που δίνει ελπίδες πρόκρισης και για τη στήριξη του κόσμου: «Χρειαζόμαστε τον κόσμο. Όσος περισσότερος κόσμος έρθει για εμάς θα είναι καλό. Τα παιδιά και όλοι μας χρειαζόμαστε αυτή τη στήριξη. Η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει είναι πολύ υγιής και χρειάζεται η βοήθεια όλων. Όπως και να έχει θα είναι ένα ωραίο ματς, διότι υπάρχει η ομάδα της υψηλότερης κατηγορίας και μακάρι να παρευρεθεί όσος περισσότερος κόσμος γίνεται».
Οι δηλώσεις του Κ. Αποστολόπουλου έχουν ως εξής:
Για το γεγονός ότι η ομάδα καλείται να αφήσει πίσω το ματς στη Σπάρτη και να κοιτάξει αυτό του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό: «Είναι δύο διαφορετικοί θεσμοί, είναι τελείως διαφορετικά το ένα παιχνίδι με το άλλο. Είναι μια ομάδα (ο Παναιτωλικός) ανώτερης κατηγορίας. Το καλό είναι ότι έρχεται "κολλητά" αυτό το παιχνίδι και μπορούμε να αντιστρέψουμε την ψυχολογία, που δεν ήταν η καλύτερη μετά το αποτέλεσμα στη Σπάρτη. Κοιτάμε να κερδίσουμε, γιατί θεωρώ ότι και με τη νίκη περνάμε στην επόμενη φάση».


Για τον κόσμο: «Περιμένουμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας και κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση να έρθει να μας στηρίξει. Παίζουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας οπότε περιμένουμε να δώσει δυνατό "παρών"».
flashnews.gr

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.