ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ 0-0 ΑΟΧΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ -- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ισσόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι για τον θεσμό του κυπέλλου που έγινε σήμερα στο γήπεδο των Περβολίων μεταξύ του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ και ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα από το Αγρίνιο είχε μια φλύαρη πρωτοβουλία χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά την Χανιώτικη ομάδα στην μόνη φάση που θα αναφερθούμε είναι στό 22΄όταν μετα από κόρνερ ο Χαντάκια επιασε κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο επάνω μερος του δοκαριού του Λαζαρίδη και κατέληξε άουτ.
Μέ την έναρξη του 2ου 45λέπτου η Χανιώτικη ομάδα ανέκτησε την πρωτιβουλία και δημιούργησε σε αρκετές περιπτώσεις τις προυποθέσεις για να πετύχει γκόλ και να πάρει από σήμερα την πρόκριση στη συνέχεια του θεσμού και στα νοκ άουτ παιχνίδια με αποκορύφωμα το σούτ του Σάλιακα στο 71΄πίσω από την σέντρα που σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Γιαννακόπουλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχική ενδεκάδα έδωσε το παρόν και ο Αλέξης Σεληνιωτάκης ο οποίος επανήλθε μετά  τον τραυματισμό του  και είχε πολύ καλή αοόδοση στο διάστημα που χρησιμοποιήθηκε.
Απο την Χανιώτικη ομάδα δεν υπάρχουν υστερήσαντες ενω απο τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν 
ο Χαντάκιας και ο Γουίλιαν
ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Καραγεώργης (73' Τόλι), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης (59' Γκίνη), Τεγούσης, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα (63' Αρναρέλλης).
Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης (50' Ντίας), Αγρόδημος (78' Μπελεβώνης), Τσιγγάρας, Λιάβας (62' Μαρινάκης), Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Μοράρ, Μανά, Γουίλιαν.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.