Υπάρχει θέμα ΣΚΙΜΠΕστην ΕΘΝΙΚΗ;;;;;

Η Εθνική νίκησε με χίλια ζόρια και με  γκολ του Κώστα Μήτρογλου την Ουγγαρία την Παρασκευή, ωστόσο για να μην μπλέξει σε περιπέτειες, οφείλει απόψε το βράδυ (21:45, Cosmote Sport1) είτε να φύγει με το «διπλό» από τη Φινλανδία, είτε να μη χάσει, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες της για την πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League.
Γι’ αυτό, λοιπόν, παρά τα όσα επιμένουν να ισχυρίζονται από την ΕΠΟ, το μέλλον του Μίχαελ Σκίμπε είναι εξαιρετικά αμφίβολο και δεν αποκλείεται σε περίπτωση ήττας, να υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις, ακόμα και σήμερα μετά το παιχνίδι.
Άλλωστε, όπως σας έχει ενημερώσει με διαδοχικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ το sportdog.gr εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα  η κλεψύδρα για την παρουσία του Γερμανού στον πάγκο της Εθνικής έχει αρχίσει να αδειάζει μετά την ήττα στη Βουδαπέστη.
Για να αλλάξει το κλίμα στην Εθνική θα πρέπει να γίνουν εντυπωσιακά πράγματα στα επόμενα ματς και κυρίως θα πρέπει ο Mίκαελ Σκίμπε να αλλάξει την κατάσταση στα αποδυτήρια. Αυτή τη στιγμή ομοσπονδιακός κόουτς έχει «χάσει» τους περισσότερους παίκτες, αφού ελάχιστοι είναι, πλέον, οι διεθνείς που τον στηρίζουν.
Ακόμα και ο Κώστας Μανωλάς στο χθεσινό του ξέσπασμα, τα έβαλε με όσους στην ουσία κατηγορούν την Εθνική για τον τρόπο που αγωνίζεται και απέφυγε να αναφερθεί στο μέλλον του Μίκαελ Σκίμπε. Εξάλλου, μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός πως στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε ο άσος της Ρόμα και όχι κάποιος άλλος διεθνής απ’ αυτούς που είχαν κρατήσει τον Γερμανό τεχνικό στον πάγκο μετά τον αποκλεισμό στο Μουντιάλ, αλλά, πια, έχουν διαφορετική 
Όπως όλα δείχνουν, επομένως, το ερώτημα για τον Μίκαελ Σκίμπε δεν είναι αν θα φύγει, αλλά το πότε θα φύγει. Γιατί αν η Ελλάδα αποτύχει στο Nations League, ο έμπειρος κόουτς δε θα βρίσκεται στον πάγκο για τα προκριματικά του Euro, παρότι στην ΕΠΟ υπάρχουν άνθρωποι που τον στηρίζουν μέχρι τέλους.
Παράλληλα, ο Γερμανός δεδομένα δεν απολαμβάνει και την αποδοχή των ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου, επομένως αν δεν τον βοηθήσουν τα επόμενα ααποτελέσματα, δε θα μπορέσει να κρατήσει τη θέση του. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το κλίμα που υπάρχει τόσο μέσα στα αποδυτήρια, ακόμα και ανάμεσα στους παίκτες, όσο και από τα ρεπορτάζ στον Τύπο, από ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ομοσπονδία.
sportdog.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.