Αυστηρό μήνυμα Βασιλακόπουλου σε Αντετοκούνμπο!

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Γιώργος Βασικαλακόπουλος ως προς την συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα τελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Κίνας. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους «μάνατζερ», χωρίς να κατονομάσει, τονίζοντας ότι τελικά «δεν είμαι βέβαιος» εάν θα ενσωματωθεί στην Εθνική ο «Giannis», στον οποίο έστειλε κι ένα αυστηρό μήνυμα: «Ελπίζω να κατανοήσει ότι χάρη σε αυτή τη χώρα βρίσκεται στις ΗΠΑ και πρωταγωνιστεί…».

«Δε θέλω να πω κάτι το οποίο δεν είμαι βέβαιος ότι θα γίνει. Εννοείται ότι τον θέλουμε. Ξέρετε ποιοι διακινούν το παγκόσμιο αθλητικό κίνημα. Και το θέμα του Αντετοκούνμπο είναι θέμα ατζέντηδων, είπε ο Βασιλακόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό Fair Play. Και πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα παρασιτικό επάγγελμα. Πλέον βάζουν και κάποιους συναδέλφους σας κι έχουν και φωνή στα ΜΜΕ και δίνουν και μαθήματα. Είναι λίγο μπερδεμένο το θέμα του Αντετοκούνμπο. Ελπίζω να κατανοήσει ότι χάρη σε αυτή τη χώρα βρίσκεται στις ΗΠΑ και πρωταγωνιστεί. Σήμερα το παγκόσμιο αθλητικό κίνημα το διακινούνε εταιρείες που μετέχουν μέσα μεσίτες, οι ατζέντηδες και διάφορα άλλα επαγγέλματα, όπως προπονητές αλλά και συνάδελφοί σας (σ.σ. δημοσιογράφοι). Δε μιλάω μόνο για το μπάσκετ. Οι εταιρίες των ατζέντηδων διακινούν το παγκόσμιο αθλητικό κίνημα. Είναι ντροπή…».
Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν νιώθει δικαιωμένος για την επιλογή του Θανάση Σκουρτόπουλου: «Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Δε γίνεται να διαιωνίζουμε τα θέματα, να τα αφήνουμε να… σαπίζουν. Υπάρχει ένας αριθμός προπονητών που κινούνται στο ίδιο επίπεδο. Τον επιλέξαμε. Δε γίνεται να μένουμε συνεχώς σε… μύθους»
flogasport.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.