Η ΕΡΤ θα μεταδίδει παιχνίδια της SUPER LEAGUE

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΑΛΑ ΦΩΤΟ
Οριστικά στην ΕΡΤ καταλήγουν οι επτά "άστεγες" ΠΑΕ που μέχρι σήμερα δεν είχαν συμφωνήσει με κανένα κανάλι για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων τους
Αυτό σημαίνει ότι Γ. Βασιλειάδης και ΠΑΕ κατέληξαν στη συνάντηση που είχαν την Τρίτη (7/8) σε συμφωνία, η οποία αφορά γενικότερα το πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, αυτές οι επτά ΠΑΕ, που πρόκειται για τους Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Αρη, Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμία, Ξάνθη και Παναιτωλικό θα μοιραστούν 17.000.000 ευρώ, χρήματα τα οποία θα διαμοιραστούν αναλογικά (άλλα θα πάρει ο Παναθηναϊκός και άλλα η Ξάνθη). Ουσιαστικά, η συμφωνία με τις 7 αυτές ομάδες είναι για τα επόμενα 2+3 χρόνια.
Κατά συνέπεια, πλέον περνά στην τελική ευθεία το θέμα της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος, η οποία είναι προγραμματισμένη για αυτή την Πέμπτη (9/8) στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ. Επίσης, πρόκειται να υπάρξει και Γενική Συνέλευση, όπου με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η προκήρυξη, αφού πλέον θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το πώς θα διαμορφωθούν τα πρωταθλήματα (Σούπερ Λιγκ 1 και Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ) για τη μεθεπόμενη περίοδο. Φυσικά, για τη Φούτμπολ Λιγκ δεν θα υπάρξει προκήρυξη, αφού ο φορέας είναι άλλος, εντούτοις θα φανεί πώς θα διαμορφωθούν οι Σούπερ Λιγκ 1 και 2 από τη σεζόν 2019/20, άρα θα προκύψουν σαφέστατα συμπεράσματα και για την "μικρότερη" Φούτμπολ Λιγκ.
Υπενθυμίζεται ότι το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ πρόκειται να ξεκινήσει 25 και 26 
Αυγούστου
Αναλυτικά το ποσό που θα πάρει η κάθε ΠΑΕ:
Παναθηναϊκός 4,2 εκατομμύρια ευρώ
Αρης 2 εκατομμύρια ευρώ
Ατρόμητος 1,9 εκατομμύρια ευρώ
Ξάνθη 1,65 εκατομμύρια ευρώ
Παναιτωλικός 1,65 εκατομμύρια ευρώ
Απόλλων Σμύρνης 1,45 εκατομμύρια ευρώ
Λαμία 1,45 εκατομμύρια ευρώ
Συνολικά λοιπόν το καθαρό πόσο που θα πάει και στις 7 ΠΑΕ είναι 14,3 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό μπορεί ν' αυξηθεί ανάλογα την ΠΑΕ κι ανάλογο τον διαφημιστικό χρόνο. Για παράδειγμα ο Αρης εξασφάλισε επιπλέον 300.000 ευρώ.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.