Υπέγραψε ως ελεύθερος ο Παπαδόπουλος


Μιά ακόμη σπουδαία μεταγραφή έκανε ο ΑΟ ΧΑΝΙΑ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ αφού απ΄εκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον πολύ καλό τερματοφύλακα Γιαννη Παπαδόπουλο .

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:
Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Παπαδόπουλου, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού.
Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
Στην πρώτη του χρονιά με την ομάδα μας έβαλε το δικό του… λιθαράκι προς το τέλος του πρωταθλήματος για να διατηρηθεί ο ΑΟΧ-Κισσαμικός στην 4η θέση. Έκανε το ντεμπούτο του στη Football League ως αλλαγή στο ματς με τον Πανσερραϊκό, μετρώντας συνολικά 9 συμμετοχές. Στο Κύπελλο έπαιξε στον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ
Για την παραμονή του στην ομάδα μας ο 20χρονος τερματοφύλακας δήλωσε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω ακόμη μια χρονιά στην ομάδα. Πέρσι βάλαμε τις βάσεις για κατι καλό και πρεπει να το συνεχίσουμε. Ήρθα να δουλέψω σκληρά ώστε η ομάδα στο τέλος να πάρει αυτό που της αξίζει. Χαίρομαι που είμαι στα Χανιά και εύχομαι να έχουμε μια υγιή και επιτυχημένη χρονια».
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.