Ξεκινούν τα ημερήσια δρομολόγια από την ΑΝΕΚ

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-1Καθημερινά ημερήσια και βραδινά δρομολόγια από και προς τα Χανιά, με το πλήρως ανακαινισμένο “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” και στο Ηράκλειο με το “ΚΡΗΤΗ ΙΙ ξεκινά η ΑΝΕΚ LINES, παρέχοντας εκπτώσεις και προσφορές όπως:
30% έκπτωση στα ημερήσια δρομολόγια σε καμπίνες και ΙΧ
3+1 δωρεάν εισιτήριο σε τετράκλινη καμπίνα
20% έκπτωση στα βραδινά δρομολόγια στα εισιτήρια επιστροφής
50% έκπτωση για παιδιά από 5-10 ετών σε όλες τις θέσεις
Έως 50% έκπτωση σε πολύτεκνους
Έως 50% έκπτωση σε φοιτητές-σπουδαστές και πολλά πακέτα προσφορών με ΙΧ.
Screen Shot 2018-06-26 at 13.03.54Screen Shot 2018-06-26 at 13.04.06
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση «για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK LINES, επισκεφτείτε το ανανεωμένο www.anek.gr, καλέστε στα τηλ. 210 4197400, 28210 27500, 2810 308000 ή απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.
Γίνετε μέλος στο πρόγραμμα ΑΝΕΚ Smart Bonus και επωφεληθείτε κερδίζοντας αποκλειστικά προνόμια, εκπτώσεις και δωρεάν εισιτήρια κάνοντας την πιο έξυπνη επιλογή για τα ταξίδια σας!
Η ΑΝΕΚ LINES, με σταθερή παρουσία στα Χανιά, που μετρά πάνω από 50 χρόνια, στηρίζει στην πράξη την Κρήτη και τους ανθρώπους της. Με συνέπεια, όλο το χρόνο, η εταιρεία συνδέει τον τόπο με την ηπειρωτική Ελλάδα, επενδύοντας παράλληλα στη διαρκή αναβάθμιση του στόλου της. Στις δύσκολες οικονομικές περιόδους που διανύουμε, η εταιρεία μεριμνά για τις ανάγκες των επιβατών και κρατά και για μία ακόμα χρονιά σταθερές τις ανταγωνιστικές τιμές των εισιτηρίων της.
Για ένα ακόμα καλοκαίρι η ΑΝΕΚ LINES σας κλείνει “ραντεβού στο πλοίο” και σας ταξιδεύει στην Κρήτη με “πλώρη” μοναδικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς»
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.