7-0 ΔΥΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ Ο ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Pantelakis Goal
Οσοι είχαν την ευκαιρία να δουν το παιχνίδι από κοντά, το σίγουρο είναι ότι... θα χόρτασαν τέρματα, με τους παίκτες του Πετράκη να σταματάνε στα επτά. Θα μπορούσαν βέβαια να έχουν σημειώσει... ακόμα περισσότερα, όταν άλλωστε στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη στο 5-0.
Ουσιαστικά, για το τι θα επακολουθούσε, όλα φάνηκαν από το πολύ γρήγορο πρώτο γκολ καθώς πριν συμπληρωθούν δύο λεπτά στο παιχνίδι, ο Μηνάς Χαλκιαδάκης άνοιξε με κεφαλιά το σκορ, το οποίο από εκεί και πέρα πήρε τη μορφή... καταιγίδας! 
Ακολούθησαν στο 13' το 2-0 από την προβολή του Παντελάκη, για να γίνει το 3-0 στο 28' από την προβολή αυτή τη φορά του Λέο. Στο 35', ο Ξύδας με ένα εξαιρετικό σουτ διεύρυνε το σκορ σε 4-0, ενώ μέχρι να κλείσει το ημίχρονο ακολούθησε και το 5-0 από τον Τόλι σε σουτ στο 45'.
Στην επανάληψη, με ατομική προσπάθεια ο Λέο έκανε το 6-0 στο 48', για να κλείσει το σκορ στο 7-0 από το πλασέ του Λεμονή στο 63'.
Να σημειωθεί ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός τελείωσε το ματς με 10 παίκτες, όχι γιατί αποβλήθηκε κάποιος παίκτης του, αλλά γιατί στο 78' αποχώρησε τραυματίας ο Φουάσης, διάστημα στο οποίο είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές από τον Γιώργο Πετράκη.
Ο κόσμος που βρέθηκε στα Περβόλια δεν ήταν πολύς αλλά χειροκρότησε θερμά τους παίκτες του ΑΟΧ/Κισσαμικού, που οριστικά ολοκληρώνουν τη σεζόν ως 4οι στο βαθμολογικό πίνακα.
Οι φάσεις του αγώνα
2' ΓΚΟΛ: Σέντρα του Τόλι κεφαλιά του Χαλκιαδάκη και 1-0.
4' Σουτ του Τόλι κοντράρει σε σώματα, σουτ του Χαλκιαδάλη αποκρούει ο Λαμπίρης.
12' Σέντρα του Σάλιακα κεφαλιά του Παντελάκη διώχνει σε κόρνερ με κεφαλιά ο Ι. Ανδρέου.
13' ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Σάλιακα προβολη του Παντελάκη και 2-0.
17' Σέντρα του Τόλι προβολή του Χαλκιαδάκη άουτ.
18' Πάσα του Χαλκιαδάκη σουτ του Λεμονή άουτ.
21' Σουτ του Λέο άουτ.
28' ΓΚΟΛ: Σέντρα του Ξύδα προβολή του Λέο και 3-0.
35' ΓΚΟΛ: Εξαιρετική μπαλιά του Μαρκοπουλιώτη στον Λέο, που φεύγει στην πλάτη της άμυνας και γυρίζει στον Ξύδα, ο οποίος σκοράρει για το 4-0.
44' Σουτ του Ξύδα απέκρουσε ο Λαμπίρης.
45' ΓΚΟΛ: Εξαιρετική μπαλιά του Σάλιακα στον Τόλι, που με σουτ κάνει το 5-0.
48' ΓΚΟΛ: Εξαιρετική κάθετη πάσα του Αποστολίδη στον Λέο που αποφεύγει τον Λαμπίρη και πετυχαίνει το 6-0.
60' Σουτ του Χαλκιαδάκη άουτ.
63' ΓΚΟΛ: Σέντρα του Βρεττού σουτ του Αποστολίδη αποκρούει ο Λαμπίρης και ο Λεμονής με πλασέ πετυχαίνει το 7-0.
67' Κόρνερ του Συράκου κεφαλιά του Ι. Ανδρέου διώχνει με γροθιές ο Παπαδόπουλος.
87' Απόκρουση του Παπαδόπουλου σε σουτ του Τσιούτσια και στη συνέχεια ο Παντελάκης έδιωξε στο πλασέ του Γαρυφαλλόπουλου.
Διαιτητής: Κουναλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μαυρουδής-Μαυραντωνάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Βισκαδούρος (ΕΠΣ Ηρακλείου)
Κίτρινες κάρτες: Τσιάτας (37'), Ι. Ανδρέου (41'), Δημολιός (51')
Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι (46' Αποστολίδης), Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Μαρκοπουλιώτης, Λεμονής, Σάλιακας (53' Καραγεώργης), Χαλκιαδάκης, Ξύδας, Λέο (57' Βρεττός).
Απόλλων Λάρισας (Νίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Χαραλαμπόπουλος (46' Καμπέρης), Δημολιός, Β. Ανδρέου, Ι. Ανδρέου, Κακάμης, Γαρυφαλλόπουλος, Λίταινας, Τσιάτας, Κωτσιαρίδης (70' Τσιούτσιας), Λουκάς (46' Συράκος)





athlitiko.gr
r
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.