Με αυτογκόλ στο 85΄΄εχασε 2-1 ο ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ στα Τρίκαλα

32741583_2174925549405033_5718686398425333760_n
Στο πρώτο ημίωρο τα Τρίκαλα έπαιξαν εξαιρετικά, σημείωσαν ένα όμορφο γκολ με τον Πάνο και επέβαλλαν τον ρυθμό τους κατά κράτος. Τα πράγματα άλλαξαν στο 34’ όταν ο Μάκος δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση (η δεύτερη για διαμαρτυρία) και έτσι τα Τρίκαλα έμειναν με παίκτη λιγότερη.
Η πολύ καλή ομάδα του ΑΟΧ/Κισσαμικού εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα, πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 53’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Λέο.
Τα Τρίκαλα όμως παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με 10 στάθηκαν όρθια, ο νεαρός Γιδόπουλος έκανε μερικές σπουδαίες επεμβάσεις και ο Τόμιτς που πέρασε αλλαγή στο τελευταίο ημίωρο άρχισε να βγάζει φάσεις που προβλημάτιζαν την άμυνα των φιλοξενουμένων.
Σε μία εξ αυτών, στο 85΄, έστειλε για …βρούβες τον Αρναούτογλου, έβγαλε φαρμακερή σέντρα και ο Ζιούλης άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας.
Σημαντική νίκη για τον ΑΟΤ και στην προσπάθεια που κάνει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα εν’ όψει των επικείμενων αλλαγών που ενδεχομένως γίνουν στην κατηγορία.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν  ο κ. Φωτιάδης (Σερρών) με βοηθούς τους κ.κ. Κωτούλα (Κιλκίς), Τζουβάρα (Κοζάνη). Απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Μάκο στο 34′ ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Σαχινίδη, Σιαλμά (Τρίκαλα),  Σελινιωτάκη (Κισσαμικός)
ΑΟ Τρίκαλα (Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Βέρτζος (64′ Κατσαντώνης), Πάνος, Γκόλιας, Μάκος, Τσιάρας, Ζγκούρι (56′ Τόμιτς), Τσίπρας, Σαχινίδης, Γιαννιτσάνης (90+ Γιαννιτσάνης)
ΑΟΧ/Κισσαμικός (Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου (88′ Αποστολίδης), Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Σελινιωτάκης, Γκίνι, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Ξύδας (77′ Σαλιάκας), Λέο
Το παιχνίδι όπως το μετέδωσε το sportrikala.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.