ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ η επόμενη μέρα

ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Ό ταν ξεκινούσε η φετεινή χρονιά για τον ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ οι περισσότεροι διερωτούταν που παει αυτή η ομάδα δεν έχει δικούς της παίκτες όλοι είναι δανεικοί και πιτσιρικάδες του χρόνου θα φύγουν όλοι.
Εγώ λοιπόν τότε τους ερωτούσα και τους απαντούσα συγχρόνως.
Γιατί οι ομάδες που αγοράζουν παίκτες ειναι δικοί τους;
Για ένα χρόνο συμβόλαιο κάνουν και ακριβοπληρωμένο μετά τα Χριστούγεννα  θα ψάχνουν χρήματα και αν δεν βρούν θα αρχίσουν οι προσφυγές με ότι συνεπάγεται.
Οι δανεικοί είναι και φτηνοί και φιλοδοξίες έχουν και τυχαίοι δεν είναι γιατί τις περισσότερες φορές αυτοί ερχονται έχοντας περάσει απο ακαδημίες μεγάλων συλλόγων  άρα είναι δουλεμένοι σωστά.
Και στο παρελθόν οι δανεικοί που πέρασαν από τις Χανιώτικες ομάδες προσέφεραν πολύ περισσότερα από τους λεγόμενους φίρμες.
Προσωπική μου άποψη είναι η καθ όλα επιτιχιμένη διοίκηση της ομάδας του ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
και την επόμενη χρονιά ανεξάρτητα σε ποιά κατηγορία [footballigua-superligua] θα αγωνίζεται να κινηθεί στο ίδιο επίπεδο και να μήν μασσήσει στις μεγάλες κουβέντες των διάφορων μάνατζερ πουθα φέρνουν καραβιές με διάφορους πολυδιαφημισμένους μισθοφόρους.
Απτά παραδείγματα για φέτος είναι τα Τρίκαλα η Δόξα Δράμας και η Σπάρτη που πρίν αρχίσει το πρωτάθλημα αυτοαποκαλούταν φαβορί λόγω υψηλού πάτζετ.
Προσεκτικές λοιπόν και πολύ μελετημένες κινήσεις και όσοι πιστοί δανεικοί προσέλθετε.
Ηδιοίκηση θα πρέπει να κάνει ένα χρονοδιάγραμμα και να ασχοληθεί με την υποδομή.
Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει αλα αν όχι πρέπει να δημιουργήσει τμήμα μάνατζμεντ με εθελοντές παλιούς ποδοσφαιριστές ανά την Ελλάδα που θα παρακολουθούν νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Έτσι κατα την γνώμη μου πρέπει να κάνει η ομάδα της πόλης μας η ομάδα του νομού μας την επομένη ημέρα
Γιώργος Λεκάκης
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.