Πέρασε άνετα και απο τις Σέρρες ο ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΜΕ 0-2

Πανσερραϊκός - ΑΟΧ Κισσαμικός 0-2
Μιά  άνετη νίκη απέναντι στον Πανσεραικό μέσα στις Σέρρες με 2-0 προσέθεσε στο ενεργητικό του ο ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ
Η Χανιώτικη ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και αν στην τελική προσπάθεια οι παίκτες ήταν λίγο πιό προσεκτικοί θα μπορούσαν να εχουν πετύχει περισσότερα γκόλ.
Αξίζει να σημειώσουμε και την εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλακα Παπαδόπουλου που αντικατέστησε τον Λαζαρίδη στο 10΄λόγω τραυματισμού. Ο Παπαδόπουλος σε 3 τουλάχιστον περιπτώσεις πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του.
Στο 33΄ο Λεό βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα Ρίστιτς αλά το πλασέ πού έκανε πέρασε δίπλα απο το δοκάρι.
Στο 38΄πάλι ο Λεό σούταρε από καλή θέση αλά η μπάλα πέρασε πανω από τα δοκάρια
Στο 45΄ο Δούμτσιος  για τους Σεραίους βγήκε τετ α τετ με τον  Παπαδόπουλο  ο οποίος έκανε σπουδαία απόκρουση
Στο 60΄πάλι ο Δούμτσιος σούταρε αλλά πάλι ο Παπαδόπουλος απέκρουσε με τα πόδια.
Στο 62΄ο Λεμονής με προβολή έκανε το 0-1 μετυα από πάσα του Ξύδα
Στο 72΄ο Γκίνη εκτέλεσε φαουλ από αριστερα ο Ρίσνιτς εκανε άστοχη έξοδο και ο επερχόμενος Χαλκιαδάκης με πλασέ έκανε το 0-2
Στο 90' ο Ξύδας να πασάρει στον Σάλιακα, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Ρίστιτς.
Στο 78΄ο Πόζογλου για τον Πανσεραικό έπιασε δυνατό σούτ λιγο έξω από την περιοχή ο Παπαδόπουλος απέκρουσε με υπερένταση η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.

Πανσερραϊκός (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης (59' λ.τρ. Στέβιτς), Ποζατζίδης (80' Ναζίμ), Ρούσσος, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Κάκκο (89' Χατζητερζόγλου), Πόζογλου, Κρητικός, Δούμτσιος.
ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης (11' λ.τρ. Παπαδόπουλος), Μαρκοπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Χαλκιαδάκης (73' Σάλιακας), Λέο (80' Νικόλτσης).
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.