1-0 Η ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΤΟΝ ΠΟΑ

Επιστροφή στις νίκες για την Παλαιόχωρα! Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη κατάφερε να κερδίσει τον Ατσαλένιο στο παιχνίδι που έγινε στην Κάντανο με σκορ 1-0 χάρη στο γκολ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δήμου Μανουσάκη.
Πρόκειται για μια νίκη που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό εξασφαλίζει πια την παραμονή της Παλαιόχωρας στη Γ' Εθνική. Μια νίκη που δικαιώνει τους γηπεδούχους που φάνηκε να προσπαθούν περισσότερο για να τα καταφέρουν.
Ουσιαστικά, το γκολ ήρθε στο 72ο λεπτό, σε μια φάση όπου η Παλαιόχωρα κέρδισε πέναλτι με τον Κορνελάτο ο οποίος ανατράπηκε από τον Παπαδομιχελάκη. Μάλιστα, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο παίκτης του ΠΟΑ να αποβληθεί με 2η κίτρινη κάρτα από τον Κορίνθιο διαιτητή Ρούτση. Ο Δήμος Μανουσάκης ανέλαβε την εκτέλεση από τα 11 βήματα, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδάκη, διαμορφώνοντας έτσι το σκορ.
Από εκεί και πέρα, στις καθυστερήσεις πια, η Παλαιόχωρα, είχε και μία ακόμα πολύ μεγάλη στιγμή, με το σουτ στο δοκάρι από τον Λάσπατζη.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
10' Σουτ από τον Δρακάκη από το ύψος της περιοχής η μπάλα περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
16' Εκτέλεση κόρνερ από τον Ρουμπάκη, η εξ επαφής κεφαλιά του Τζανή καταλήγει άουτ.
17' Ο Ρουμπάκης επιχειρεί το ψαλίδι, αλλά ο Πονηρός σε ετοιμότητα μπλοκάρει τη μπάλα. 
18' Ο Σαμαράς βρίσκεται τετ-α-τετ με τον Παπαδάκη, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΟΑ πέφτει στα πόδια του και απομακρύνει τη μπάλα.
20' Δυνατό σουτ από τον Αντ. Μανουσάκη, ο Παπαδάκης με διπλή προσπάθεια μαζεύει.
37' Κοντινή κεφαλιά από τον Θεοδωράκη, η μπάλα περνά άουτ.
40' Ο Προβατίδης πραγματοποιεί δυνατό σουτ, αλλά ο Παπαδάκης μπλοκάρει.
60' Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Αντ. Μανουσάκη, ο Παπαδάκης μπλοκάρει τη μπάλα.
72' (1-0) Η Παλαιόχωρα ευστοχεί με τον Δήμο Μανουσάκη σε εκτέλεση πέναλτι που κερδίζει ο Κορνελάτος ο οποίος ανατράπηκε από τον Παπαδομιχελάκη. Στη φάση αυτή αποβάλλεται ο παίκτης του ΠΟΑ με 2η κίτρινη κάρτα. 
75' Δυνατό σουτ από κοντά από τον Αντ. Μανουσάκη η μπάλα φεύγει άουτ. 
90'+2' Μακρινό σουτ από τον Λάσπατζη, η μπάλα βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ατσαλένιου.
Διαιτητής: Ρούτσης (Κορινθίας)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Ρεθύμνου) - Μαυρεδάκης (Ρεθύμνου)
Κίτρινες κάρτες: Θεοδωράκης (31'), Παπαδομιχελάκης (61', 71'), Κερμενίδης (87'). 
Κόκκινες κάρτες: Παπαδομιχελάκης (72')
Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης (90'+1' Ρουσάκης), Σαμαράς, Θεοδωράκης, Κορνελάτος, Μανουσάκης Αντ., Κερμενίδης, Μαζιώτης, Δρακάκης, Μανουσάκης Δ. (84' Παπαδόπουλος), Προβατίδης (76' Λάσπατζης)
ΠΟΑ (Μανώλης Σουτζής): Παπαδάκης, Βρετός, Ρουμπάκης, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Τζανής, Ξηρός (81' Ντάμπος), Χαρίτος, Πατινιώτης, Γιαλυτάκης (76' Λυδάκης), Τριανταφύλλου
athlitiko.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.