ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Κ Χανίων


Το Ε.Κ. Χανίων εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη του στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα και Νέα Πέραμο Αττικής.
Μην ξεχνάμε τις καταστροφές πριν λίγες μέρες στο νομό μας, που ευτυχώς δεν είχαμε νεκρούς αλλά κατεστραμμένες περιουσίες συμπολιτών μας .
Η έλλειψη έργων υποδομής, οι φυσικές καταστροφές που οφείλονται σε ανθρώπινες πράξεις, οι αυθαίρετες εγκαταστάσεις και το μπάζωμα ρεμάτων, είχαν ως αποτέλεσμα τις καταστροφικές πλημμύρες.

Απαιτούμε από την πολιτεία την άμεση στήριξη των πληγέντων, την αποκατάσταση των ζημιών και επιτέλους η αντιπλημμυρική προστασία στη χώρα μας πρέπει και οφείλει να αποτελέσει προτεραιότητα για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα και περιουσίες  
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.