Άνετα πέρασαν τα Χανιά με 0-3από το Ρούφ

 


Άνετο πέρασμα από το Ρούφ έκανε σήμερα η ομάδα των Χανίων αφού σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να απειλήσει η Αθηναϊκή ομάδα.

Μόλις στο ΄3΄η ομάδα των Χανίων πήρε κεφάλι στο σκόρ με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπουρσέλη

Στο 14΄ήρθε και το δεύτερο γκόλ από τον Τσέλιο μετά από ασίστ του Μανουσάκη για να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο βρίσκοντας την ομάδα των Χανίων να προηγείται με 2-0 και να είναι η απόλυτη κυρίαρχος μέσα στον αγωνιστικό χώρο

Η Χανιώτικη ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή που είχε την καθολική πρωτοβουλία των κινήσεων και τριπλασίασε τα τέρματά της στο 62΄με τον Μάναλη που μόλις πριν 1 λεπτό είχε περάσει σαν αλλαγή που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟ Ρουφ (Γιάννης Γκούμας): Τσόγκας, Ντάνκι, Μκρτσιάν, Παπουτσογιαννόπουλος, Κυριαζής (64’ Δαλαμήτρας), Ζούνης, Κουκοβίνης (72’ Φιλιμέγκας), Φράγκος (64’ Μπαϊράμι), Βενάρδος, Ζαχάρος (64’ Μαρινάκης), Γαϊτάνης (72’ Φιλιμέγκας)

Χανιά (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Κατσούρι (71’ Ζέκχοφ), Ρότσα, Μπάτζιος (68’ Ναζίμ), Γιαμπερέ, Λεμονής, Τσέλιος, Μπουρσέλης (68’Μαρτσάκης), Μανουσάκης, Κόλα (60’ Κοκκίνης), Ιατρούδης (60’ Μάναλης) 

Διαιτητής: Σταυρουλάκης Ραφαήλ (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Πριόνας Δαυίδ (Εύβοιας), Πλάκας Χρήστος (Δυτ. Αττικής)
4ος διαιτητής: Μπαλαχούτης Γιώργος (Πειραιά)
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.