Με μπαζούκας εκτοξεύουν οι Μεξικάνοι τα ναρκωτικά τους στις ΗΠΑ!

Με μπαζούκας εκτοξεύουν πια οι Μεξικάνοι τα ναρκωτικά τους στις ΗΠΑ!
Το να περάσεις ναρκωτικά στις ΗΠΑ δεν είναι καθόλου εύκολο και με τους τόσους συνοριακούς ελέγχους, οι ναρκέμποροι πρέπει να σκεφτούν ανατρεπτικά.
Η εκτόξευση ναρκωτικών πάνω από το τείχος των αμερικανο-μεξικανικών συνόρων δεν είναι βέβαια νέα ιστορία, καθώς έχουν ήδη βρεθεί τα πάντα, από γιγαντιαίο καταπέλτη μέχρι και ό,τι αυτοσχέδιο εκτοξευτήρα βάλει ο νους.
Την περασμένη βδομάδα όμως οι μεξικανικές αρχές έβαλαν στο χέρι τους κάτι εντελώς αναπάντεχο. Ένα τεράστιο μπαζούκας που εκτόξευε «βλήματα» μαριχουάνας στην Αριζόνα των ΗΠΑ!
Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Arizona Daily Star» και σύμφωνα με τη μεξικανική αστυνομία, ο αυτοσχέδιος φορητός εκτοξευτής πυραύλων βρέθηκε μέσα σε βανάκι, πλάι σε μαριχουάνα 816 κιλών, αλλά και 2.000 σφαίρες.
Οι μεξικανικές αρχές μας είπαν πως η μέθοδος είναι γνωστή: προσαρμόζουν το μπαζούκας πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου και εκτοξεύουν τα ναρκο-βλήματα πάνω από τα σύνορα, τα οποία φτάνουν μάλιστα στα περίχωρα του Douglas της Αριζόνα. Το μπαζούκας βρέθηκε εξάλλου ακριβώς απέναντι, στη μεξικανική πόλη Agua Prieta.
ql8v6pwu

Η αστυνομία της Αριζόνα είχε βρει πρόσφατα ένα πακέτο μαριχουάνας 45 κιλών στο Douglas και δεν ήξερε από πού είχε προέλθει. Τώρα ξέρει! Όσο για τους Μεξικάνους, δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκουν κάτι τέτοιο. Ένα αντίστοιχο ναρκο-κανόνι είχε κατασχεθεί στην ίδια πόλη (Agua Prieta) και πέρυσι, το οποίο είχε καταγράψει τότε σε βίντεο το «ABC News»…
newsbeast.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.