Τα 15 μεγαλύτερα ζώα που δεν θα πιστέψεις ότι υπάρχουν!

Η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα 15 μεγαλύτερα ζώα που δεν θα πίστευες ότι υπάρχουν!
9. Η μεγαλύτερη αράχνη Αν έχετε αραχνοφοβία σίγουρα θα ανατριχιάσετε με αυτήν την αράχνη που βρέθηκε στη Βενεζουέλα και φτάνει τα 28 εκατοστά!! Η δίαιτά της?? Τίποτα ιδιαίτερο, ποντίκια και μικρά πουλιά..
8. Το μεγαλύτερο έντομο 18 εκατοστά γρύλος??? Ο γρύλος που θα δείτε μπορεί εύκολα να φάει ένα ολόκληρο καρότο και βρέθηκε στη Νέα Ζηλανδία! Αν τον βρίσκανε στην Νέα Μάκρη θα μετανάστευα…
7. Το ψηλότερο ζώο Ο τίτλος αυτός θα πάει στους χαριτωμένους γίγαντες της σαβάνας, τις καμηλοπαρδάλεις. Τα θηλαστικά αυτά μπορούν να φτάσουν τα 5,5 μέτρα ύψος και 800 κιλά βάρος!
6. Ο μεγαλύτερος λευκός καρχαρίας Αν ποτέ βρεθείτε στη Γουαδελούπη σκεφτείτε το 2 φορές πριν βουτήξετε… Κάπου εκεί συχνάζει ένας λευκός καρχαρίας μήκους 6 μέτρων!! Ναι, καλά διαβάσατε, μεγαλύτερος και από τις καμηλοπαρδάλεις πιο πάνω.
5. Ο μεγαλύτερος κροκόδειλος Ο μεγαλύτερος κροκόδειλος είναι ταυτόχρονα και το μεγαλύτερο ερπετό. Με βάρος πάνω από τόνο και μήκος που αγγίζει τα 7 μέτρα, δεν είναι σίγουρα κάτι που θες να δεις να περνάει από μπροστά σου..
4. Ο μεγαλύτερος σκύλος Τι θα λέγατε αν βλέπατε έναν σκύλο στο μέγεθος του Σακίλ Ονιλ? Υπάρχει ένας μολοσσός ονόματι “Γιγάντιος Γιώργος” ο οποίος όταν σηκωθεί στα δύο του πόδια φτάνει τα 2,20 μέτρα!!! Την ημέρα ο Γιωργάρας έτρωγε 80 κιλά σκυλοτροφή!! Καλύτερα να τον ντύνεις παρά να τον ταΐζεις….
3. Ο μεγαλύτερος πίθηκος Οι γορίλες Grauer είναι οι μεγαλύτεροι τις οικογένειας των πιθήκων με τα αρσενικά να φτάνουν τα 270 κιλά kai to 1.80 μέτρα ύψος!!
2. Το βαρύτερο καλαμάρι Το καλαμάρι του βίντεο που αλιεύτηκε στην Ανταρτική, ζυγίζει 450 κιλά!
1. Το μεγαλύτερο ζώο Το μεγαλύτερο ζώο που έχουμε συναντήσει ως τώρα εν ζωή είναι η γαλάζια φάλαινα. Με 30 μέτρα μήκος και 173 τόνους βάρος είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί κάποιος άλλος να διεκδικήσει τον τίτλο… Ποτέ δε ξέρεις όμως…
Δείτε στο βίντεο και τα υπόλοιπα:
Πηγή: entypwsiako.com
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.