ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΙΣΣΑΜΟΣ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ-ΚΥΘΗΡΑ -ΓΥΘΕΙΟ- ΚΑΛΑΜΑΤΑ-


Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στην θέση τους και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από το Σ.Α.Σ. αλλά και από τους πλοιοκτήτες του προς δρομολόγηση πλοίου ΪΟΝΙΣ", η κατάσταση έχει ως εξής:

Στις 18 Αυγούστου, δηλαδή χθές Παρασκευή, έληξε η προθεσμία για οιαδήποτε υποβολή υποψηφιότητας εκτέλεσης των δρομολογίων Πειραιάς-Κύθηρα-Αντικύθηρα-Κίσσαμος-Γύθειο, (εναλλάξ).

Ουδείς έτερος διεκδικητής παρουσιάσθηκε πλην των ήδη υπαρχόντων πλοιοκτητών του "ΙΟΝΙΣ".

Ως εκ τούτου και με την συμπλήρωση των διαδικαστικών διαδικασιών, οι πλοιοκτήτες του "ΙΟΝΙΣ" θα οδηγήσουν το πλοίο στην επισκευαστική μονάδα Χαλκίτη στην ζώνη του Περάματος προκειμένου να προβούν σε κάποιες απαραίτητες συμπληρωματικές εγκαταστάσεις που θα διευκολύνουν την ευελιξία του πλοίου κατά τις προσεγγίσεις-αποχωρήσεις του στα και από τα λιμάνια, αλλά και θα αποσυνδέσουν κάθε εξάρτηση από την κυρία μηχανή την λειτουργία της πρωραίας κίνησης ελιγμών του πλοίου. 

Μετά το πέρας των βελτιώσεων (για την διάρκεια των βελτιώσεων θα επανέλθουμε με επιτόπιο ρεπορτάζ την προσεχή εβδομάδα), το πλοίο θα περάσει τους απαραίτητους ελέγχους της κλάσεως και της Ε.Ε.Π. και εφόσον ρυθμισθούν όλες οι γραφειοκρατικές διεκπεραιώσεις, το πλοίο θα ξεκινήσει τα προκαθορισμένα δρομολόγια του.

Το πλοίο προβλέπεται να τεθεί σε δρομολόγηση το πρώτο 15θήμερο του Σεπτεμβρίου.
kithiraikaneaShare on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.