Βρέθηκε νεκρή στο χωράφι της


Τραγικό τέλος για μια ηλικιωμένη γυναίκα από το χωριό Σκορδίλο Σητείας. Η 80χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο χωράφι της λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, σκορπίζοντας την θλίψη στους συγγενείς και συγχωριανούς της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 80χρονη είχε πάει στο χωράφι της για να κάνει κάποιες εργασίες όταν ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της.
Μετά από λίγη ώρα σύμφωνα με το eikriti.gr, την γυναίκα αναζήτησε συγγενικό της πρόσωπο το οποίο και την βρήκε αναίσθητη. 
Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά. Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της 80χρονης. 
Φαίνεται πάντως πως ο θάνατος της γυναίκας δεν έχει σχέση με εγκληματική ενέργεια, όπως υποστηρίζουν σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές. Ωστόσο φως στα αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργηθεί. 
kriti24.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.