Ξεψύχησε υπάλληλος καθαριότητας 62 ετών την ώρα του καθήκοντος

Έληξε η απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ- Στους δρόμους τα απορριμματοφόρα
Μια νεκρή,62 ετών παρακαλώ,πάνω στην ώρα του καθήκοντος,στην αποκομιδή των απορριμμάτων.Κι όμως γι αυτήν πολύ λίγοι θα κλάψουν,πολύ λίγοι θα στενοχωρηθούν γιατί αυτή ανήκε...στη "συντεχνία" εκείνων που με την...παράλογη απεργία τους "βρώμισαν την Αθήνα κι επιχείρησαν να ρίξουν τη λαοφίλητη κυβέρνηση"!
Κάποιος να ειδοποιήσει την...ευαίσθητη Αφρ.Μάνου πως..."ένας εχθρός λιγότερος"!
Υ.Γ. Το ότι σε ηλικία 62 ετών αυτή η άμοιρη ήταν αναγκασμένη να δουλεύει σε ένα τέτοιο επάγγελμα αντί να απολαμβάνει τη σύνταξη της...είναι Σάββατο κι έχει καύσωνα!


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ζωγράφου απο τον ξαφνικό θάνατο μίας υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου. Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε χθες (30.06.2017) ξαφνικά εν ώρα εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα η 62χρονη, ενώ ακολουθούσε το απορριμματοφόρο τύπου πρέσας, έχασε τις αισθήσεις της, γιατί όπως όλα δείχνουν έπαθε ανακοπή καρδιάς. Συνάδελφοι της, όταν αντιλήφθηκαν το γεγονός, έσπευσαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά, δυστυχώς ήταν αργά.
Ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Νίκος Τράκας, ανέφερε για το τραγικό περιστατικό: «Ο ζήλος, η ευσυνειδησία, σε συνδυασμό με την υπερβολική ζέστη, και με την έλλειψη των απαραίτητων μέσων ατομικής προστασίας, “οδήγησαν” άλλη μία συνάδελφό μας στον θάνατο, αντί στη ζωή, γιατί γι’ αυτή αγωνιζόταν μαζεύοντας σκουπίδια. Αυτοί είναι οι εργάτες Καθαριότητας! Εργάτες της δουλειάς και όχι των απεργιών! Αυτό μόνο ζητάνε! Εργασία για ζωή! Ας είναι “ελαφρύ το χώμα” που θα σκεπάσει τη συνάδελφό μας».
Πηγή: epoli.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.