Αγγλία ! Αφαιρούν δια παντός το δίπλωμα οδήγησης σε όποιον

Το τραγικό δυστύχημα με θύματα τρία παιδιά και τη μητέρα τους, το οποίο συντάραξε την κοινή γνώμη στη Βρετανία, υποχρέωσε την κυβέρνηση να λάβει δραστικά μέτρα.
Πριν από λίγες εβδομάδες, ένας 30χρονος οδηγός φορτηγού είχε τη προσοχή του στραμμένη στο κινητό τηλέφωνο με αποτέλεσμα να μην δει ότι τα προπορευόμενα οχήματα ήταν ακινητοποιημένα. Το αποτέλεσμα ήταν να παρασύρει κάποια από αυτά, διαλύοντας τα κυριολεκτικά, σκοτώνοντας την Tracey Houghton και τα τρία ανήλικα παιδιά της.
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, σοκαρισμένη από το δυστύχημα και από τα στοιχεία που δείχνουν πόσο επικίνδυνη είναι η χρήση των smartphones κατά την οδήγηση, ανακοίνωσε ότι από το 2017 θα φέρει προς ψήφιση ένα νόμο, απαγορεύοντας πλήρως τα κινητά τηλεφώνα.
Όποιος συλλαμβάνεται να μιλάει στο κινητό ή να κάνει οποιαδήποτε χρήση, θα του αφαιρείται άμεσα η άδεια οδήγησης και μάλιστα δια παντός!
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.