Πλατανιάς και ΑΟΧ μαζί με Ολυμπιακό στον ίδιο όμιλο! ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ


Η κληρωτίδα έχει κέφια! Πλατανιάς, Α.Ο.Χανιά, Ολυμπιακός και Σπάρτη στον ίδιο(2ο)  όμιλο της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος! Στον 8ο όμιλο ο Κισσαμικός με Λεβαδειακό, Πανιώνιο και Πανσερραϊκό.

Τέτοια εξέλιξη δεν μπορούσε να τη φανταστεί ούτε το πιο "διεστραμμένο" μυαλό! Έναν όμιλο που θα αποτελείται από τον πρωταθλητη Ολυμπιακό, τον Πλατανιά, τον Α.Ο.Χανιά και τη νεοφώτιστη αλλά φιλόδοξη στη Β' Εθνική, Σπάρτη! Το Κύπελλο Ελλάδος αποκτά έξτρα ενδιαφέρον για το χανιώτικο ποδόσφαιρο και πλέον, μετά από 5,5 ολόκληρα χρόνια (όσο και αν φαίνεται απίστευτο), Πλατανιάς και ΑΟΧ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, είτε σε επίσημο, είτε σε φιλικό παιχνίδι. Τελευταία φορά που έπαιξαν μαζί ήταν τον Μάρτη του 2011, στο Μάλεμε, σε ματς για τη Γ' Εθνική, με τον ΑΟΧ να κερδίζει 2-1.
Για τον Κισσαμικό από την άλλη, η κλήρωση είναι ούτως ή άλλως δύσκολη... Με Λεβαδειακό, Πανιώνιο και Πανσερραϊκό. Θετικό γεγονός ότι οι αγώνες είναι μονοί και ότι οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ έχουν δύο ματς εντός έδρας. Οπότε οι ομάδες της Β' ΕΘνικής μπορούν να διεκδικήσουν τις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων τους.
Ας δούμε τον καταρτισμό των ομίλων βάσει της κλήρωσης της Πέμπτης (29/9):
1ος όμιλος
ΠΑΟΚ
ΑΕΛ
Τρίκαλα
Πανελευσινιακός/Ζάκυνθος

2ος όμιλος
Ολυμπιακός
Πλατανιάς
Α.Ο.Χανιά
Σπάρτη

3ος όμιλος
Παναθηναϊκός
Ηρακλής
ΟΦΗ
Απόλλων Σμύρνης

4ος όμιλος
ΠΑΣ Γιάννινα
Ξάνθη
Αγροτικός Αστέρας
Καλλονή

5ος όμιλος
Αστέρας Τρίπολης
Βέροια
Άρης
Αιγινιακός

6ος όμιλος 
ΑΕΚ
Κέρκυρα
Αναγέννηση Καρδίτσας
Λαμία

7ος όμιλος 
Ατρόμητος
Παναιτωλικός
Καλλιθέα
Πανθρακικός

8ος όμιλος 
Πανιώνιος
Λεβαδειακός
Κισσαμικός
Πανσερραϊκός
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.