Παραίτηση "βόμβα" από τον συνδυασμό Βούρβαχη με σοβαρές καταγγελίες

Μετά τις καταγγελίες για "γκεμπελίστικες μεθόδους" εκ μέρους του νυν προέδρου  έρχεται μια νέα παραίτηση βόμβα, επί σειρά ετών συνεργάτη του κ. Βούρβαχη, που συνοδεύεται με νέες καταγγελίες
Με καταγγελίες για "μεθοδεύσεις ντροπής" με τις οποίες ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, προσπαθεί να επιβάλλει την προεδρεία του, αλλάζοντας το καταστατικό της ΕΠΣΧ, αποχώρησε σήμερα, υποβάλλοντας την παραίτησή του, από τον συνδυασμό του κ. Βούρβαχη, ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Γ. Γιαννουλάκης, γνωστοποιώντας ταυτόχρονα την απόφασή του να στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Στέλιου Βαρουξάκη.
Η παραίτηση αυτή αλλά και η αιχμηρή ανακοίνωση που τη συνοδεύει, "έσκασε" σήμερα σαν βόμβα, λίγες ημέρες πριν την συνεδρίαση της ΕΠΣΧ
Ο Γιάννης Γιαννουλάκης επί 12 χρόνια συνεργάτης του Γιώργου Βούρβαχη, εξηγεί τους λογους που τον οδήγησαν στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα του νυν προέδρου και να στηρίξει τον Στέλιο Βαρουξάκη και τους συνεργάτες του, τονίζοντας ότι είναι "η μοναδική λύση για να πάει το Χανιώτικο ποδόσφαιρο μπροστά".
Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν το "μαγείρεμα" του καταστατικού της ΕΠΣΧ από την ομάδα του κ. Βούρβαχη, είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και καταγγελίες ότι με τον τρόπο αυτό μεθόδευαν τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέλιου Βαρουξάκη, αλλά και την υποψηφιότητα ως μέλος του Αντώνη Κουκλάκη.
Διαβάστε την αιχμηρή ανακοίνωση παραίτησης από το συνδυασμό του κ. Βούρβαχη:
Πέρασαν δώδεκα χρόνια από τη μέρα που πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο πλευρό του Γιώργου Βούρβαχη. Περάσαμε πολλές όμορφες και άσχημες στιγμές, εύκολες και δύσκολες. Αλλά πάντα σε όλα αυτά τα χρόνια είχα οδηγό το ποδόσφαιρο, το ευ αγωνίζεσθε και πάνω από όλα τον ερασιτέχνη παράγοντα, νιώθοντας ότι μετά από τόσα χρόνια μπορώ να τον κοιτάξω στα μάτια και να πω ότι έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου για να κάνουμε το Χανιώτικο ποδόσφαιρο λίγο καλύτερο.
Σήμερα όμως και μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις και τις μεθοδεύσεις ντροπής τον αθέμιτο και άδικο τρόπο που προσπαθεί να επιβάλλει την προεδρεία του και να κρατηθεί στη καρέκλα του μέσω αλλαγών στο καταστατικό της Ε.Π.Σ.Χανίων ο κύριος Βούρβαχης, αποκλείοντας τον κάθε αγνό παράγοντα, με φωτογραφικές καταστατικές αλλαγές από το να έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος και αναγκάζοντας τον να είναι κάτοχος πτυχίου Α.Ε.Ι, ενώ παράλληλα αποκλείει αξιόλογα και ηθικά παραγοντικά στελέχη όπως τον Αντώνη Κουκλάκη (αλήθεια κύριε Βούρβαχη γνώση από ποδόσφαιρο έχουν μόνο οι πτυχιούχοι πανεπιστημίου και οι γιατροί;). 
Απογοητευμένος  λοιπόν νιώθω ότι πλέον δε μπορώ να ακολουθήσω αυτή την παράταξη και αυτές τις ιδέες και να συμμετέχω σε κάτι που δεν εκφράζει ούτε εμένα αλλά ούτε το πλήθος των παραγόντων που καθημερινά συναντώ. Έτσι αναλογιζόμενος ότι έχω να δώσω ακόμα πολλά στο τοπικό ποδόσφαιρο και στον ερασιτέχνη παράγοντα, ανακοινώνω την παραίτηση μου από την ομάδα συμβούλων του Γιώργου Βούρβαχη και δηλώνω τη στήριξη μου στον εκ των κορυφαίων σε ήθος και προσφορά παράγοντα και υποψήφιο πρόεδρο στις προσεχείς εκλογές της Ε.Π.Σ.Χανίων Στέλιο Βαρουξάκη και στους συνεργάτες του που δείχνει μοναδική λύση για να πάει το Χανιώτικο ποδόσφαιρο μπροστά. Τέλος να σημειώσω ότι δεν διεκδικώ ουδεμία διοικητική θέση απλά θα παραμείνω ένα απλός στρατιώτης στη προσπάθεια για τη βελτίωση του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. 
Μετά τιμής
Γιάννης Γιαννουλάκης
flashnews.gr/
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.