Τροχαίο στα Χανιά τα ξημερώματα με ένα σοβαρά τραυματία

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στις Στέρνες Χανίων με αποτέλεσμα ένα άτομο, σοβαρά τραυματισμένο, να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα έγινε λίγο πριν τις 05:00 όταν το ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε δέντρο.
Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα αφενός τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού και μοναδικού επιβάτη του οχήματος και αφετέρου τον εγκλωβισμό του τραυματία στα συντρίμμια του αυτοκινήτου.
Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο ανέσυραν από το όχημα τον οδηγό ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υγεία του δεν κινδυνεύει ωστόσο έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η τροχαία Χανίων
flashnews
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.