Έδινε λεφτά για να τη γλιτώσει ο δουλέμπορος!

Κρήτη | Έδινε λεφτά για να τη γλιτώσει ο δουλέμπορος! | Το χρονικό της σύλληψης

Στην εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν οι δυο διακινητές των 113 μεταναστών που εντοπίστηκαν χτες στην παραλία του Αγίου Ανδρέα κοντά στη Μίλατο.
Οι δυο άνδρες ένα ο 34χρονος Κροάτης και ένας 60χρονος Μαυροβούνιος κυβερνήτης και συγκυβερνήτης του πλοίου συνελήφθησαν χτες.
Μάλιστα η σύλληψη του ενός όπως έγραψε το Cretalive έγινε με επεισοδιακό τρόπο αφού εντοπίστηκε μέσα σε καφενείο στο χωριό Κουδουμαλος όπου είχε βρει καταφύγιο για να διαφύγει τη σύλληψη. Ο ίδιος μάλιστα έδινε χρήματα στους χωριανούς για να μην τον φωτογραφίσουν και να μην τον παραδώσουν στην αστυνομία !
Έδινε λεφτά για να τη γλιτώσει ο δουλέμπορος ! Το χρονικό της σύλληψης
Στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται :
Συνελήφθησαν χθες σε περιοχή του δήμου Αγίου Νικολάου δύο αλλοδαποί, ένας 34χρονος υπήκοος Κροατίας και ένας 60χρονος υπήκοος Μαυροβουνίου , για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών.
Οι δύο, εντοπίσθηκαν το μεσημέρι σε περιοχή της Μιλάτου από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, για την διακίνηση των 113 μεταναστών.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από την επισταμένη έρευνα των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι ανάμεσα στους μετανάστες, ο 34χρονος και ο 60χρονος, ήταν οι διακινητές των μεταναστών, με πλοίο το οποίο βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή και σε κοντινή απόσταση, από το σημείο που εντοπίστηκαν οι αλλοδαποί.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.