Έφη Σαρρή: «Τα είχα φτιάξει με Κριάρι κι έκλαιγα στο μαξιλάρι» (βίντεο)

Η Έφη Σαρρή μας έχει συνηθίσει σε τραγούδια με ιδιαίτερο στίχο. "Στα βράχια της Αλόννησου, βρήκα το παντελόνι σου και τα ξυριστικά σου στα ανοιχτά της Κάσου" τραγουδούσε με νάζι και σκέρτσο πριν από πολλά χρόνια. Ποιος δεν θυμάται το αμίμητο "Αφρικανέ, Αφρικανέ, θέλεις να κάνουμε κονέ" ή το άσμα απάντηση στο Λάκη Λαζόπουλο με στίχο "Άη σιχτήρι, Άη σιχτήρι θα κλειστώ σε μοναστήρι". Για να μην παραθέσει κανείς το επικό "Τι είχαμε, τι χάσαμε ψ...έο, σε ξεχάσαμε". Ακόμη και για τις ανάγκες της προεκλογικής της εκστρατείας κάποτε, ως υποψήφια βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ. είχε επιστρατεύσει τον κλασικό πλέον στίχο "Σταυρώστε με, σταυρώστε με, στα χέρια σας
 σηκώστε με".

 
Σήμερα, η Έφη Σαρρή επιστρέφει με ένα ακόμη τραγούδι που κατακεραυνώνει το ζωδιακό κύκλο. "Μη μου πεις το ζώδιό σου, ούτε το ωροσκόπιό σου, βγάλε μόνο το μαγιό σου" εύχεται η αοιδός που έχει από έναν "καλό" λόγο για κάθε εκπρόσωπο των ζωδίων. Και επειδή τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιστάσεις, απλά πατήστε το play και... απολαύστε:


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.