Τα έργα στα Χανιά προκάλεσαν κομφούζιο και μικροατυχήματα (φωτο)


Κυκλοφοριακού κομφούζιο στις παρακαπτήριες οδούς αλλά και μικροατυχήματα προκάλεσαν τα έργα που ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Ηρακλείου, από την οδό Απτέρων (Κρι-Κρι) έως τη συμβολή της με την οδό Αν. Γογονή.
Η κυκλοφορία στο κομμάτι που εκτελούνται έργα έχει διακοπεί μέχρι και το Σάββατο δυσκολεύοντας την είσοδο στην πόλη από την Λεωφόρο Σούδας αλλά και την έξοδο από αυτην.
Αποτέλεσμα των έργων είναι να δημιουργείται αυξημένη κίνηση στις παρακαπτήριες με συνέπεια να μεγαλώνει και ο κίνδυνος ατυχημάτων.
Νωρίτερα το πρωί, στην οδό Λισσού, δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός ενώ σε δεύτερο περιστατικό χρειάστηκε και η επέμβαση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, ωστόσο όπως απεδείχθη δεν υπήρξε τραυματισμός.
Οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για να αποφευχθούν μικροατυχήματα ενώ δύναμη της τροχαίας διευκολύνει την διέλευση των οχημάτων.
http://flashnews.gr/
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.