Νέα παραίτηση από τον συνδυασμό Βούρβαχη | “Χαιρέτισε” ο Δημήτρης Ούτας

Νέα παραίτηση από τον συνδυασμό Βούρβαχη | “Χαιρέτισε” ο Δημήτρης Ούτας
Στην εκτόξευση εκ νέου κατηγοριών εναντίον του κ. Γιώργου Βούρβαχη επιδίδεται ακόμα ένα μέλος από τον συνδυασμό του, ο Δημήτρης Ούτας, ο οποίος ύστερα από 3,5 χρόνια ενασχόλησης με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ανακοίνωσε την παραίτησή του, καθώς -όπως αναφέρει- δεν μπορεί να διανοηθεί ότι σε μία ομάδα υπάρχει η λογική του αποφασίζω και διατάζω.
Η ανακοίνωσή του:
«Μετά από 3,5 χρόνια ενασχόλησης με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέσα από την Ε.Π.Σ.Χανίων έστω και σαν αναπληρωματικό μέλος της νυν διοίκησης, θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την παράταξη του κ. Βούρβαχη. Οι λόγοι είναι καθαρά ηθικοί, που έχουν να κάνουν με λόγους συμπεριφοράς. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι σε μία ομάδα υπάρχει η λογική του αποφασίζω και διατάζω που επιθυμούσε ο πρόεδρος της ο κύριος Βούρβαχης.

Η αξιοπρέπεια μου,  οι αρχές μου και το ήθος μου έρχονται σε σύγκρουση με τέτοιες απολυταρχικές λογικές. Θεωρώ ότι ο Στέλιος Βαρουξάκης (αν και δεν έχει πτυχίο Α.Ε.Ι) έχει το κύρος, την εντιμότητα και τη διάθεση να κάνει πράξη όλα όσα ευαγγελίζεται, δηλαδή την ισοτιμία και τη δικαιοσύνη στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, κάτι που λείπει εδώ και πολλά χρόνια.
Δηλώνω ότι θα συμπορευτώ με τον Στέλιο Βαρουξάκη, ως απλός στρατιώτης, χωρίς να επιθυμώ κανένα αξίωμα, καμία διοικητική θέση, παρά μόνο την πρόοδο του Χανιώτικου ποδοσφαίρου.
Υ.Γ Εάν ορισμένοι θεωρούν ότι ο σεβασμόw και η εκτίμηση αποτελούν αδυναμία τότε πλανώνται.
Με εκτίμηση
Δημήτρης Ούτας»
zarpanews.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.