Βιασμός 19χρονης Ελληνίδας από τέσσερις Πακιστανούς λαθρομετανάστες

Βιασμός 19χρονης Ελληνίδας στον Άγιο Νικόλαο από τέσσερις Πακιστανούς λαθρομετανάστες
Πλήρη διάλυση στο αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών στο κέντρο της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες.
Δεκαεννιάχρονη Ελληνίδα βιάστηκε κατ΄ εξακολούθηση από τέσσερις πακιστανούς τρεις από τους οποίους  δεν έχουν συλληφθεί κυκλοφορώντας ελεύθεροι.
Είναι τέτοιο το επίπεδο της διάλυσης που κυριαρχεί και τους κρατικούς μηχανισμούς που ένας εξ αυτών έχει συλληφθεί στο παρελθόν και έχει αφεθεί ελεύθερος περισσότερες από 15 φορές, ενώ έχει δηλώσει 15 διαφορετικά ονόματα και 15 διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης χωρίς να έχει απελαθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αλλά και την κατάθεση της παθούσης το περιστατικό του βιασμού έγινε το περασμένο Σάββατο.
Ένας εκ των πακιστανών πρότεινε στην νεαρή κοπέλα να πάνε μαζί στο σπίτι του, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε. Έπειτα πήρε ταξί λέγοντας στον ταξιτζή, να την πάει σε οποιοδήποτε μετρό κοντά στο κέντρο. Στο ταξί μπήκε και ο πακιστανός, χωρίς την άδεια της κοπέλας.
Όταν το ταξί έφτασε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, ο πακιστανός τράβηξε με την βία το κορίτσι έξω και εξαφανίστηκε.
Ο πακιστανός οδήγησε την άτυχη 19χρονη με την βία στο σπίτι του στην Πλατεία Αγίου Νικολάου όπου εκεί τον περίμεναν άλλοι τρεις ομοεθνείς του. Η κοπέλα βιάστηκε τρεις φορές. Οι δύο την κρατούσαν και άλλοι δύο την βίαζαν.
Ο ένας από αυτούς μάλιστα τράβαγε το όλο περιστατικό σε βίντεο με το κινητό του τηλέφωνο.
Η κοπέλα μετά τον αλλεπάλληλο βιασμό της φύση και παρά φύση τους ζήτησε να πάει στην τουαλέτα.
Εκεί κατάφερε να ξεφύγει και άρχισε να τρέχει γυμνή στον δρόμο ουρλιάζοντας βοήθεια.
Μια γυναίκα που τυχαία πάρκαρε το αμάξι της εκείνη την στιγμή, είδε την κοπέλα και την άφησε να μπει στο αμάξι.
Την ώρα που την ρώταγε τι έχει συμβεί, είδε από τον καθρέφτη τους 4 πακιστανούς να τρέχουν προς το μέρος της. Αμέσως έβαλε μπρος και οδήγησε μέχρι το αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα όπου και προχώρησε σε καταγγελία.  Η κοπέλα κατέθεσε όλα όσα της είχαν συμβεί και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρισκόταν το σπίτι. Όταν έφτασε η αστυνομία οι τέσσερις Πακιστανοί είχαν εξαφανιστεί,
Έξω από το σπίτι βρίσκονταν πεταμένα τα ρούχα του κοριτσιού και η τσάντα της κοντά στον ηλεκτρικό του Αγίου Νικολάου. Ένας από τους πακιστανούς, παραφύλαγε διακριτικά στο σημείο προφανώς για να δει πότε θα φύγει η αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον αντιλήφτηκαν και τον προσήγαγαν στην ασφάλεια ως ύποπτο. Εκεί η κοπέλα αναγνώρισε τον έναν από τους τέσσερις βιαστές της και η αστυνομία τον συνέλαβε
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.