Έφυγε από τη ζωή πασίγνωστος Έλληνας εφοπλιστής


Φτωχότερη έγινε από σήμερα Πέμπτη 19.5.2016 η ελληνική και ανδριακή ναυτιλιακή κοινότητα καθώς έφυγε από τη ζωή ο Ιωάννης Β. Γουλανδρής. Για τον ανδριώτη εφοπλιστή και ευεργέτη της Άνδρου εξέδοσε σχετικό ψήφισμα ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου.
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου σε έκτακτη συνεδρίασή του, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, αφού πληροφορήθηκε το θάνατο του επίτιμου προέδρου του και θεμελιωτή του Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Άνδρου
ΙΩΑΝΝΗ Β. ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ,
εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τη μεγάλη θλίψη όλων για την απώλεια μιας εξαίρετης προσωπικότητας με πλούσια προσφορά στο ναυτιλιακό και ευρύτερα στον κοινωνικό χώρο, επισημαίνοντας τη στάση ζωής, την άοκνη προσφορά του στο νησί της Άνδρου και στον Ναυτικό Όμιλο ειδικότερα, τον δυναμισμό, το πρωτοπόρο πνεύμα του, την σταθερότητα στις απόψεις του και το ήθος που τον διέκριναν.
goulandris_thanatos
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου αποφάσισε ομοφώνως τα εξής:
Να κηρυχθεί τριήμερο πένθος εις ένδειξη τιμής,
Η σημαία του ΝΟΑ να κυματίζει μεσίστιος επί τριήμερον,
Να εκφραστούν τα βαθιά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος και να παραστεί σύσσωμο το Δ. Σ. στη νεκρώσιμo ακολουθία,
Να κατατεθεί στεφάνι στην σορό του,
Να διατεθεί ποσό σε ευαγές ίδρυμα εις μνήμην του,
Να αφιερωθούν όλες οι δράσεις του Ομίλου τον προσεχή χρόνο στη μνήμη του,
Να δημοσιευθεί το παρόν στον τύπο.
Ο πρόεδρος Λεωνίδας Πολέμης
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου
Πειραιάς 19.5.2016

Πηγή: www.andriakipress.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.