Οι Κούρδοι ανατίναξαν Τούρκους αστυνομικούς - Δείτε φωτό -


Eκδίκηση πήραν άμεσα οι Κούρδοι για τον βομβαρδισμό των πόλεων τους με βόμβες  λευκού φωσφόρου καθώς αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά ανατινάχθηκε μπροστά από οχήματα της τουρκικής Αστυνομίας σκορπώντας τον θάνατο: 9 νεκροί, 45 τραυματίες 12 εκ των οποίων είναι αστυνομικοί, είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός.
Επισήμως οι Τούρκοι κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς αλλά σύμφωνα με πηγές των κούρδων που επιβεβαιώνουν τα τουρκικά νοσοκομεία, ο αριθμός αναμένεται να ανέβει δραματικά καθώς πολλοί είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο βομβιστής αυτοκτονίας ανατίναξε τα οχήματα της Αστυνομίας στις 4.30 pm τοπική ώρα.
Ασθενοφόρα τρέχουν στο σημείο ενώ η έκρηξη ακούστηκε σε ολόκληρη την πόλη προκαλώντας χάος στο κέντρο της, σύμφωνα με το γραφείο του κυβερνήτη, πηγές στις τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας και τουρκικά ΜΜΕ.
Πολύ γρήγορα τα περισσότερα τουρκικά μέσα ενημέρωσης επέρριψαν την ευθύνη για την επίθεση αυτή στο PKK όπως ήταν αναμενόμενο....
Δείτε εικόνες
 -.pronews.gr/
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.