Γενέθλια για τον Πολάκη: Έσβησε τα κεράκια με φόντο τον… Βελουχιώτη

Γενέθλια για τον Πολάκη: Έσβησε τα κεράκια με φόντο τον… Βελουχιώτη - Κεντρική Εικόνα
Με φόντο μια μεγάλη φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη έσβησε χθες το βράδυ τα κεράκια της τούρτας με την οποία γιόρτασε τα 51α γενέθλιά του ο Πάυλος Πολάκης.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μοιράστηκε στο facebook με τους διαδικτυακούς του φίλους τρεις φωτογραφίες από την γιορτή που έκανε, ενώ όπως φαίνεται, οι κοντινοί του άνθρωποι του προσέφεραν μια τούρτα η οποία είχε επάνω της μια μαντινάδα.
Ο κ. Πολάκης ευχαρίστησε τους φίλους του μέσα από τον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης και αφού δήλωσε συγκινημένος για την χθεσινή γιορτή που διοργανώθηκε για εκείνον, αποκάλυψε πως συνεχίσει δυναμικά «μέχρι την έξοδο απ' τα μνημόνια και την επιτροπεία κόντρα στη διαπλοκή για τη νίκη του λαού μας».
«Σήμερα ημέρα που κλείνω τα 51 χρόνια έγιναν τα εξής: εγκαταστήσαμε το πρωι με τον Ανδρέα το Ξανθό και το Γιάννη το Μπασκοζο το νέο πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ τον καθηγητή Θεόφιλο Ροζενμπεργκ στο κτίριο του στο Μαρούσι μιλώντας στους εργαζόμενους εγκαινιάζοντας μια νέα σελίδα στην ιστορία του. Είχαμε μια πανηγυρική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης σε πείσμα των εχθρών μας μέσα κι έξω και οι συνεργάτες μου στο γραφείο μαζί με τον Αντρέα μου έκαναν μια έκπληξη μόλις γυρίσαμε στο υπουργείο», έγραψε.
parapolitika.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.