Αναρχικός γρονθοκόπησε κεκέ που τον αποκάλεσε «φίλε-λε»

molotof-exarxeia

Μάρτυρες ενός θλιβερού περιστατικού έγιναν όσοι βρίσκονταν πέριξ της πλατείας Εξαρχείων αργά χθες το βράδυ όταν ομάδα κουκουλοφόρων γρονθοκόπησε έναν ανυπεράσπιστο νεαρό μετά από παρεξήγηση.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο άτυχος νέος αποφάσισε να ανάψει τσιγάρο, συνειδητοποίησε πως δεν έχει αναπτήρα και άρχισε να απευθύνεται σχετικά σε κόσμο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην πλατεία. Είχε ήδη λάβει τρεις αρνητικές απαντήσεις όταν τελικά πλησίασε έναν μαυροντυμένο, ψηλό άνδρα ο οποίος εκείνη την ώρα έγραφε ένα χαϊκού στο πεζοδρόμιο με μαύρο μαρκαδόρο, υπογράφοντας με το χαρακτηριστικό κεφαλαίο γράμμα άλφα μέσα σε κύκλο.
Θέλοντας να δείξει άνεση, ο νεαρός αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον χαρακτηρισμό «φίλε» για να ανοίξει την κουβέντα του. Εκείνη ακριβώς την ώρα, το ελαφρύ, χαρακτηριστικό του τραύλισμα αποδείχθηκε μοιραίο, αφού η λέξη βγήκε δύσκολα απ’ τα χείλη του, με επανάληψη της τελευταίας συλλαβής για να ακουστεί τελικά «φίλε-λε».
Η συνέχεια ήταν δυστυχώς αναμενόμενη. Ο άνδρας κοίταξε άγρια τον νεαρό, φόρεσε ένα κράνος μηχανής που βρισκόταν δίπλα του κι όρμηξε καταπάνω του φωνάζοντας τη φράση «Ποιον είπες φιλελέ ρε». Στο σημείο βρέθηκαν ξαφνικά άλλα δώδεκα άτομα παρόμοιου παραστατικού τα οποία επιτέθηκαν στον νεαρό. Ακολούθησε συνωστισμός ο οποίος σταμάτησε τελικά μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων, με τον άτυχο νέο να κείτεται αιμόφυρτος στο έδαφος.
Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα των μαυροντυμένων ανδρών αποφάσισε να οργανώσει μια αυτοσχέδια επίθεση στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αδικοδαρμένο νέο.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.