Εντοπίστηκαν συντρίμμια και νεκροί στην Κρήτη…

Πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκαν 230 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Κρήτης, τα πρώτα συντρίμμια του αεροσκάφους της EgyptAir, ενώ τώρα υπάρχουν πληροφορίες ότι εντοπίστηκαν και 2 πτώματα.
Η τραγωδία που εξελίσσεται από τα ξημερώματα αναμένεται να έχει μακρά συνέχεια, καθώς τα διασωστικά σκάφη που έχουν σπεύσει στην Μεσόγειο πραγματοποιούν εκτενείς έρευνες. 
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για τα ευρήματα ή τους νεκρούς, ωστόσο έχουν διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες για την αιτία την συντριβής. 
Ακόμη και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τρομοκρατική ενέργεια, γεγονός που σημείωσε και  Αλεξάντερ Βορντίκοφ, επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB).
 «Δυστυχώς, συνέβη ένα ακόμη δυστύχημα με αεροσκάφος της Egypt airlines. Είναι πολύ πιθανό θα πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση που οδήγησε στο θάνατο 66 ανθρώπους από 12 χώρες» δήλωσε νωρίτερα ο Βορντίκοφ.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.