Κλείνει μετά από 23 χρόνια η Τηλεόραση Κύδων

“Ρίχνει μαύρο” | Κλείνει μετά από 23 χρόνια η Τηλεόραση Κύδων
Τις τελευταίες ημέρες της στο τηλεοπτικό τοπίο της Κρήτης, αλλά και ειδικότερα των Χανίων, διανύει η τηλεόραση Κύδων.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpanews.gr, τα τεράστια προβλήματα οικονομικής φύσεως που αντιμετωπίζει το τηλεοπτικό κανάλι, που τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από το 1993 εκπέμπει με έδρα τα Χανιά, αναγκάζουν την διοίκηση του καναλιού να ρίξει «μαύρο», πιθανότατα και τις επόμενες ημέρες.
Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει συναντήσεις της διοίκησης με τους εργαζομένους, ωστόσο, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, η απόφαση φαίνεται να έχει παρθεί.
Ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται οι πρώτες απολύσεις στελεχών του καναλιού, ακολουθώντας πάντα την εργατική νομοθεσία. Η διοίκηση δεσμεύτηκε, και ελπίζουμε να το κάνει, να αποζημιώσει τους εργαζόμενους οι οποίοι χρόνια τώρα στηρίζουν το κανάλι και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, βάζουν πλάτη δουλεύοντας έως και έναντι…
Αξίζει να σημειωθεί πως η Τηλεόραση Κύδων τα τελευταία 23 χρόνια διαδραμάτισε έναν από τους πλέον σημαντικούς ρόλους στα τηλεοπτικά δρώμενα του νησιού, αποτελώντας την κυριότερη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για πάρα πολλά χρόνια, ιδιαίτερα στη δυτική Κρήτη.
zarpanews.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.