Πλατανιάς - Πανθρακικός 4-0


Με εντυπωσιακό τρόπο πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο Πλατανιάς, καθώς νίκησε 4-0 τον Πανθρακικό στα Περιβόλια, στο… ντέρμπι των ουραγών της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Κάνοντας εμφανίσεις σαν τη σημερινή ο Πλατανιάς θα μπορεί να ελπίζει σε εύκολη παραμονή. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου μπήκε πολύ δυνατά είχε την υπεροχή και μόλις στο 3΄άνοιξε το σκορ με τον Τσουράκη, ο οποίος νίκησε τον Αθανασιάδη στην πρώτη φάση του ματς.
Με το γκολ οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους και κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα με τον Μιλούνοβιτς στο 15΄ με δεξί σουτ στην κίνηση να κάνει το 2-0.
Στη συνέχεια ο ρυθμός των «ερυθρόλευκων» έπεσε, με τους φιλοξενούμενους στο 30΄να απειλούν αρχικά με σουτ του Ντιγκινί, το οποίο σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Σωτηρίου, ενώ στην επαναφορά με σουτ του ίδιου η μπάλα «έγλειψε» το δοκάρι και βγήκε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός συνέχισε να έχει το μυαλό του στην άμυνα, αλλά οι ορέξεις του Πλατανιά τον οδήγησαν και σε τρίτο γκολ, με τον Μιλούνοβιτς να πετυχαίνει τοδεύτερο προσωπικό του τέρμα, με ασίστ και πάλι του Γουνδουλάκη. Από αριστερά αυτή τη φορά ο Σέρβος απέφυγε τον Μπαϊκαρά και με το δεξί στην απέναντι γωνία έκανε το 3-0.

Το τελικό σκορ ήρθε στο 88΄όταν ο Αθανασιάδης απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Μιλούνοβιτς και ο Ράμος από κοντά πλάσαρε εύστοχα για το εντυπωσιακό 4-0 του Πλατανιά.


Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί (83΄Αποστολόπουλος), Σελίν, Μπανανά, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς (73΄Μουνάφο), Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης (75΄Τζίλβαν).


Πανθρακικός (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σέρφα, Χαβίτο (66΄Ίγκορ), Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (62΄Λαδάκης), Χασομέρης, Ποτουρίδης, Φερνάντεθ, Ηλιάδης (46΄Μεχία).

.sportfmxania.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.