Eπιστρέφουν οι paysafe....

Το νέο που θα χαροποιήσει τους πάντες! Επιτέλους, επιστρέφουν οι paysafe....
Ήταν ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους για να βάλει κανείς χρήματα σε στοιχηματική εταιρεία και να παίξει στο διαδίκτυο. Η χρήση της κάρτας paysafe, διεκόπη στην Ελλάδα με την εφαρμογή των capital controls, πριν από τρεις μήνες περίπου.
Η διαδικασία δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες του στοιχήματος, που είχαν βρει έναν γρήγορο κι εύκολο τρόπο να πιστώνουν χρήματα στους λογαριασμούς τους χωρίς να χρησιμοποιούν τραπεζικές κάρτες και προσωπικούς λογαριασμούς.
Η ανακοίνωση που εκδόθηκε τότε, ήταν η εξής: «Λόγω της παρούσας δημοσιονομικής κατάστασης στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη, η paysafecard προχωρά μέχρι νεωτέρας στις ακόλουθες αλλαγές: Η πώληση κωδικών PIN της paysafecard αναστέλλεται άμεσα μέχρι νεωτέρας και κατά συνέπεια δεν μπορείς να αποκτήσεις πλέον νέους κωδικούς PIN. Η εξαργύρωση των υφιστάμενων κωδικών PIN της paysafecard παραμένει εφικτή όπως συνήθως».
Οι πληροφορίες, όμως, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ηλεκτρονική αγορά αναφέρουν πως το… εμπάργκο της Paysafe στην ελληνική αγορά τελειώνει. Μάλιστα υπάρχουν οι… υπεραισιόδοξοι που αναφέρουν πως θα διατεθούν κάρτες ακόμα και από το πρωί της Τρίτης (22/09) στα σημεία πώλησης, ενώ οι πιο συγκρατημένοι μιλούν για επαναφορά των καρτών ως το τέλος της εβδομάδας ή από την αρχή της επόμενης
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.