ΕΠΙΚΑΙΡΟ!! Υπολογισμός Εξόδων Μετάθεσης Στελεχών Στρατού Ξηράς!!


Σύμφωνα με το άρθρο 16 του ΠΔ 200/1993, σε περίπτωση μετακίνησης στρατιωτικού, για την αντιμετώπιση των εξόδων μετάθεσης επιτρέπεται η χορήγηση προκαταβολής στον μετακινούμενο στρατιωτικό, ποσού μέχρι τα τρία τέταρτα (75%) του δικαιούμενου, κατόπιν έγκρισης του Διοικητή της μονάδας, από την οποία μισθοδοτείται.
 
Τα στελέχη των Ε.Δ. τα οποία μετατίθενται μπορούν να αιτηθούν πριν την μετακίνηση τους για τη νέα Μονάδα να τους χορηγηθεί η προκαταβολή, για την αντιμετώπιση των εξόδων μετάθεσης (πχ, πληρωμή των εταιρειών που θα μεταφέρουν της οικοσκευής, τυχόν προκαταβολή ενοικίων, πληρωμή εισιτηρίων μεταφορικών μέσων κ.λ.π.)
 
 Η προκαταβολή αυτή συμψηφίζεται κατά την εξόφληση των σχετικών δικαιωμάτων στη νέα Μονάδα που μετατίθεται ο στρατιωτικός μετά τον σχετικό προέλεγχο του υπομνήματος οδοιπορικών εξόδων.
 
Διευκρινίζεται όμως ότι ο τελικός φορέας υπολογισμού-προελέγχου των οδοιπορικών εξόδων μετάθεσης είναι το αρμόδιο ΕΛΔΑΠ ή και η Διεύθυνση Οικονομικού της περιοχής που μετακινείστε.
epiruscorner
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.