Με τό δεξί ο ΑΟΧ 1-0 τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο


Πάλεψε όσο μπορούσε αλλά έχασε…
Με το αριστερό ξεκίνησε το πρωτάθλημα για τον Εργοτέλη καθώς γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 1-0 από τον ΑΟ Χανιά που πήρε μια δίκαιη νίκη. Οι παίκτες του Βέλιτς πάλεψαν για 45 λεπτά όπου ήταν καλύτεροι αλλά υστέρησαν στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να περάσει το πρώτο ημίχρονο δίχως να βγει κάποιο αποτέλεσμα. Το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια ήταν εμφανές με αποτέλεσμα να υπάρχει μια ανούσια υπεροχή που δεν έβγαζε… πουθενά.
Έτσι πέρασε το πρώτο 45λεπτο με την ατμόσφαιρα στο Παγκρήτιο να… θυμίζει Χανιά αφού οι φίλαθλοι του ΑΟΧ κέρδισαν κατά κράτος την μάχη της εξέδρας. Η ψυχρολουσία ήρθε για τον Εργοτέλη με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου όταν στο 47′ ο Χατζηλιάδης με έναν κεραυνό από τα 25 μέτρα έκανε το 0-1. Τα υπόλοιπα 43 λεπτά θα ξεχαστούν πολύ εύκολα αφού ο ΑΟ Χανιά με καλή ανασταλτική λειτουργία δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από τον Εργοτέλη που δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.