Εξέγερση λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο - Ζητούν και αυτοί catering και air-condition

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εξέγερση λαθρομεταναστών στην Κάλυμνο - Ζητούν και αυτοί catering και air-condition! ΒΙΝΤΕΟ
Πριν από λίγο, οργανωμένες ομάδες εκατοντάδων λαθρομεταναστών επιτέθηκαν σε άνδρες του Λιμενικού Σώματος στην Κάλυμνο, απαιτώντας catering και air-condition! Οι παράνομοι εισβολείς, αντιλαμβανόμενοι πως δεν βρίσκονται πλέον σε οργανωμένο κράτος, αλλά σε μπανανία, πήραν αέρα και πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου.
Οι μόνιμοι κάτοικοι Καλύμνου είναι μόλις 16 χιλιάδες και σύντομα θα είναι μειοψηφία στον τόπο τους, που μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατελήφθη από τις ορδές των παράνομων αλλοδαπών. Οι "τουρίστες" της κυρα-Τασίας, βλέποντας στα iphone τους τους οργανωμένους καταυλισμούς με όλες τις ανέσεις που κατασκευάζονται στο κέντρο της Αθήνας επαναστάτησαν, ζητώντας και αυτοί 4-άστερα ξενοδοχεία για την διαμονή τους.
Ίδιες εικόνες αθλιότητας αναμένεται να δούμε τις προσεχείς ημέρες σε όλα τα Δωδεκάνησα, αφού προχθές έγινε και οργανωμένη διαδήλωση Σύριων στην Κω, που έχει μετατραπεί σε... Δαμασκό.


Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.