ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ… ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΚΑΝΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ!

aslam
Συνελήφθη για εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ο «περίεργος» πρόεδρος των Πακιστανών Τζαβέντ Ασλάμ.
Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν έλεγχο σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 5 άτομα, διότι όπως διαπιστώθηκε από τσεκάρισμα των πινακίδων του, ο ιδιοκτήτης του οχήματος είχε δηλώσει απώλεια. Τελικά, διαπιστώθηκε πως το όχημα δεν ήταν κλεμμένο, αλλά είχε αγοραστεί από κάποιον Πακιστανό, ο οποίος όμως δεν ολοκλήρωσε τη διαδικασία της μεταβίβασης και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έκανε δήλωση απώλειας για να μην φαίνεται το αυτοκίνητο στ’ όνομά του.
Όμως, μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ασλάμ, ο οποίος δημιούργησε επεισόδιο με τους αστυνομικούς, γιατί τόλμησαν να τον ελέγξουν! Επιπλέον, κατέθεσε μήνυση κατά των αστυνομικών, για… ρατσιστική συμπεριφορά και οι λεγόμενοι «Αδιάφθοροι» της ΕΛΑΣ… διερευνούν το περιστατικό!!!
Κι όπως συμβαίνει πάντα, η γνωστή –και πολύ «περίεργη» συνιστώσα της ΑΝΤΑΡCIA- ΚΕΕΡΦΑ δήλωσε «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» στον… Πακιστανό κοινωνικό αγωνιστή, που δεν πρέπει να ελέγχεται από την Αστυνομία, γιατί όπως σημειώνουν – . Ο Τζαβέντ Ασλάμ είναι παρών στην δίκη της Χρυσής Αυγής ως μάρτυρας κατηγορίας. Δίνει, επίσης, τη μάχη για να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωση, να δοθούν άσυλο στους πρόσφυγες, χαρτιά στους μετανάστες και ιθαγένεια για όλα τα παιδιά».
Τα σχόλια δικά σας!
Share on Google Plus

1 σχόλια:

  1. απο οσο γνωριζω μυνηση και κατοσταευρο ειναι....τοσα πολλα τα εχει αυτος ο ασλαμ?
    εσεις φταιτε εξαλλου που τους βαζετε και στα κτηματα σας και δουλευουν!!!
    εσεις οι περηφανοι κρητικοι που πολεμισατε καποτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.