Τζιχαντιστές ακρωτηρίασαν με μπαλτά 2 υπόπτους για κλοπή σκληρές εικόνες


Βίντεο με την εφαρμογή του Hadd, τιμωρίας στο Κοράνι για εκγλήματα που θεωρούνται κατά του Θεού, σε 2 ύποπτους για κλοπή έδωσαν στη δημοσιότητα οι τζιχαντιστές.

Οι δύο άντρες τιμωρήθηκαν με την κατηγορία πως επιτέθηκαν σε βοσκούς και έκλεψαν ζώα και αυτοκίνητα στη συριακή πόλη Χομς.

Το τετράλεπτο βίντεο προπαγάνδας ξεκινά με έναν γενειοφόρο μαχητή να ανακοινώνει το όνομα ενός άντρα άντρα και τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται.
Τον συνόδευσε στη συνέχεια σε ένα μικρό τραπέζι στη μέση της πλατείας όπου ένας μαχητής έδεσε δύο καλώδια σφιχτά γύρω από το πόδι και τον αστράγαλό του.
 
Αφού έριξε αντισηπτικό διάλυμα, στη συνέχεια τον ακρωτηρίασε. Η ίδια διαδικασία επαναλήφθηκε και για το δεξί του χέρι, ενώ με ακρωτηριασμό τιμωρήθηκε και ο συνεργός του.
 
Ο φερόμενος ληστής δεν φαίνεται να έχει αναισθητοποιηθεί αλλά ούτε φαίνεται να υποφέρει ενώ τον ακρωτηριάζουν πιθανότατα όντας σε κατάσταση σοκ.
Το βίντεο έρχεται μία ημέρα μετά τα "αντίποινα" αντίπαλης τρομοκρατικής ομάδας που προχώρησαν σε μαζική εκτέλεση τζιχαντιστών.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.