Αυξάνονται οι άποροι στα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης


Αύξηση των απόρων, που προσφεύγουν στα συσσίτια της Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, καταγράφεται το τελευταίο διάστημα.Είναι χαρακτηριστικό ότι από το κεντρικό συσσίτιο της Μητρόπολης και τα ενοριακά συσσίτια προσφέρονται ημερησίως 1.500 μερίδες.
Σε μία προσπάθεια οικονομικής στήριξης των συσσιτίων η Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου διοργανώνει φιλανθρωπικό παζάρι με πασχαλινές δημιουργίες σε πολύ προσιτές τιμές στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης (Αν. Γιάνναρη 2).
Οπως ανέφερε ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός Λιονάκης «η Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου θεώρησε καλό -για μια ακόμη χρονιά- να διοργανώσει φιλανθρωπικό παζάρι αγάπης με πασχαλινές δημιουργίες, ώστε να ομορφύνουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας και να δώσουμε όλοι μαζί την αγάπη, τη συμπαράσταση και τη στήριξή μας σε όλους αυτούς».
Ο ίδιος κάλεσε τους Χανιώτες να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή καθώς τα έσοδα από το φιλανθρωπικό παζάρι θα διατεθούν για τα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου, στα οποία, όπως είπε, διαπιστώνεται τις τελευταίες ημέρες αύξηση των απόρων. Παράλληλα εξήγησε ότι «το τελευταίο διάστημα έχουμε περίπου τριάντα αιτήσεις παραπάνω που, εάν τις προσθέσουμε στις 1.450 μερίδες που δίνει το κεντρικό συσσίτιο και τα ενοριακά συσσίτια, φτάνουμε στις 1.500 μερίδες κάθε ημέρα, εκτός τα Σαββατοκύριακα. Επίσης τις τελευταίες ημέρες προσφέρουμε είκοσι μερίδες φαγητού και στους Σύρους που διαμένουν στη Νέα Χώρα μέσω της Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Χώρας».
Το παζάρι θα λειτουργεί μέχρι τη Μ. Πέμπτη, από τις 10 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. και από τις 5 έως τις 8 μ.μ. Το Σαββατοκύριακο το φιλανθρωπικό παζάρι -καιρού επιτρέποντος- θα πραγματοποιηθεί στον Δημο


.haniotika-nea.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.