Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με δυνάμεις από Ρέθυμνο και Ηράκλειο


Από νωρίς το πρωί ήταν σε εξέλιξη από την ΕΛ.ΑΣ. στα όρια των νομών Ηρακλείου και Ρεθύμνης, για την ανεύρεση ναρκωτικών και όπλων.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., αναμένονται ανακοινώσεις πιθανότατα αργά το μεσημέρι.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί στοχευμένοι αιφνιδιαστικοί έλεγχοι σε σπίτια, αποθήκες, καταστήματα και ποιμνιοστάσια σε Ηράκλειο, Μεσαρά, Μονοφάτσι και Μυλοπόταμο.

Συμμετέχουν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, των ΤΑΕ και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οι οποίοι διερευνούν υποθέσεις ληστειών το τελευταίο διάστημα και ελέγχουν πληροφορίες που έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα άτομα.

Η επιχείρηση σχετίζεται με μέτρα αντιμετώπισης κατά του οργανωμένου εγκλήματος και πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ελέγχονται περιπτώσεις κλεμμένων οχημάτων που πιθανώς να σχετίζονται με τις προαναφερθείσες ληστείες, αλλά και η κλοπή-μαμούθ μελιού πριν από λίγο διάστημα.

Οι Αρχές οδηγήθηκαν στις συγκεκριμένες έρευνες μέσα από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Μέχρι στιγμής φαίνεται να έχουν συλληφθεί οκτώ άτομα, που βαρύνονται για κακουργηματικές κλοπές, ηλικίας από 33 έως 40 ετών.

Στη Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου έχει μεταφερθεί οικιακός και επαγγελματικός εξοπλισμός, χρυσαφικά, σωρεία όπλων, αλλά και ποσότητα μελιού, με τη βοήθεια... φορτηγών.
Τα ευρήματα των ερευνών συνδέουν προσαχθέντες με την κλοπή τόνων μελιού στους Ασίτες τον περασμένο Δεκέμβρη.
neatv.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.