Εισαγγελέας Μασσαλίας: Ο συγκυβερνήτης έριξε εσκεμμένα το Boeing


wpid-20150326014406.pngΓια εσκεμμένη διαδικασία καθόδου του αεροσκάφους της Germanwings κάνει λόγο ο εισαγγελέας της Μασσαλίας που δίνει αυτή την ώρα νέες πληροφορίες για την μοιραία πτήση.

Μάλιστα, επιβεβαίωσε ότι ο συγκυβερνήτης βρισκόταν μόνος του μέσα στο πιλοτήριο τη στιγμή της συντριβής.

Όπως είπε, οι συνομιλίες των δυο πιλότων ήταν κανονικές, μέχρι τη στιγμή που ο κυβερνήτης βγήκε από το πιλοτήριο για μια σωματική του ανάγκη.

Ο κυβερνήτης στη συνέχεια χτύπησε την πόρτα για να μπει ξανά στο πιλοτήριο, όμως δεν έλαβε καμία απάντηση από το πιλοτήριο.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, από το πιλοτήριο ακούγεται η ανάσα του συγκυβερνήτη, δείγμα ότι ήταν ζωντανός εκείνη τη στιγμή.

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες και του κυβερνήτη να μπει μέσα στο πιλοτήριο, αλλά και τις προσπάθειες του πύργου ελέγχου, ο κυβερνήτης δεν είπε «ούτε μία λέξη».
Λίγο πριν την πρόσκρουση του αεροπάνου της Germanwings, ενεργοποιείται ο συναγερμός και τα χτυπήματα του κυβερνήτη στην πόρτα γίνονται όλο και πιο δυνατά.
Σύμφωνα με τον γάλλο εισαγγελέα, πριν την οριστική πρόσκρουση ακούγεται ο ήχος μιας πρώτης πρόσκρουσης.
«Δεν υπήρξε κανένα σήμα κινδύνου που να εκπέμφθηκε από το αεροπλάνο και καμία έκκληση για βοήθεια» λέει ο εισαγγελέας.
Ακούγονται κραυγές, αλλά την τελευταία στιγμή πριν την πρόσκρουση του αεροπλάνου στο έδαφος.

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.