Κοντζέτζιο Ντι Ρόκκο:Υπέρ του Μιχάλη Κουτζόγλου,στο θεμα της Παιδονευροχειρουργικής κλινικής


Κοντζέτζιο Ντι Ρόκκο: Απογοήτευση να καταρρέουν πολύτιμες δομές Υγείας σαν την νευροχειρουργική μονάδα του "Π. και Α. Κυριακού"!
Την ειλικρινή αγωνία του για την τύχη της πολύτιμης νευροχειρουργικής μονάδας του νοοσκομείου παίδων της Αθήνας "Π. και Α. Κυριακού" εκφράζει στην εφημερίδα "Η Αυγή" της ερχόμενης Κυριακής 22 Μαρτίου ο κορυφαίος διεθνώς Ιταλός καθηγητής Παιδονευροχειρουργικής Κοντσέτζιο Ντι Ροκκο, διευθυντής της Παιδιατρικής Νευροχειρουργικής Κλινικής του Διεθνούς Ινστιτούτου Νευροεπιστημών (ΙΝΙ), το οποίο λειτουργεί στο Ανόβερο.

Ο πιο σπουδαίος διεθνώς παιδονευροχειρουργός των ημερών μας καλεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας να μην αφήσει να κλείσει η μονάδα του "Π. και Α. Κυριακού", αλλά να μετεξελιχθεί σε κανονική κλινική, και πλέκει το λαμπρό εγκώμιο του διευθυντή της και μαθητή του, του Μιχάλη Κουτζόγλου, ο οποίος είναι ο τελευταίος, ηρωικός και κορυφαίος στο είδος του στην χώρα μας παιδονευροχειρουργός της πολύπαθης μονάδας του "Π. και Α. Κυριακού", αλλά τελεί ήδη υπό παραίτηση, καθώς η μονάδα έχει εγκαταλειφθεί, με αποτέλεσμα ο ίδιος να υποχρεώνεται να εφημερεύει κάθε μέρα, νύχτα - μέρα, με αμέτρητες ώρες δύσκολων και πολύ λεπτών χειρουργείων κάθε εβδομάδα...
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Tο xanianews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.